To niste znali

Priznala da je koristila tuđe četkice za zube!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U showu Ellen DeGeneres svašta se zanimljivo može saznati, a glumica Emma Stones priznala da je koristila tuđe četkice za zube!

U showu Ellen DeGeneres gostovala je ekipa iz filma ' Čudesni Spider-Man 2'. Glumci Andrew Garfield, Emma Stone i Jamie Foxx pričali su s voditeljicom Ellen o tome kako provode vrijeme na setu.

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary Imali su i dobar razlog Rijedak romantični istup jednog od najtajanstvenijih slavnih parova, inače ne pokazuju nježnosti u javnosti, no sada su to napravili pred očima cijelog svijeta!

Danas je taj dan - Zavirite u nadolazeći filmski spektakl!

Dotakli su se i neizbježne teme o ljubavi Andrewa Garfielda i Emme Stone. Njih dvoje su par u filmu, ali i u stvarnome životu pa je Ellen zanimalo kako je to.

No, golupčići nisu htjeli previše komentirati svoj odnos na setu.
'To je sve samo dobra gluma. Oni samo glume da su zajedno pa im zato tako dobro ide ljubljenje na setu', rekao je umjesto njih Jamie Foxx.

Nakon neugodnog razgovora odlučili su zaigrati igru 'Nikad nisam'.
Poznata voditeljica Ellen pitala ih je pitanja poput toga jesu li ikad imali avanturu za jednu noć, jesu li nešto ukrali iz njezine svlačionice ili jesu li rekli za neko dijete da je slatko, a nisu to mislili.
 

Na pitanje jesu li ikad koristili tuđu četkicu za zube svi su odgovorili da jesu!

Ljubitelji super-junaka sigurno neće ostati zakinuti! Naime, krajem travnja u naša kina dolazi „Čudesni Spider-Man 2“ – nastavak super-uspješnog hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 750 milijuna dolara, a u domaćim postao jedan od najgledanijih filmova godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene