Sve skriva

Miljenica Hollywooda u 33. godini postala majka, trudnoću je dugo tajila, a čini se da će i majčinstvo držati podalje od znatiželjnika

Emma Stone (FOTO:Getty) Emma Stone (FOTO:Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Stone (FOTO:Getty) Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) +0 Emma Stone (Foto: Getty) Galerija

Emma Stone postala je majka, a spol i ime djeteta zasad nije otkrila.

Holivudska glumica Emma Stone i njezin suprug Dave McCary postali su roditelji, a TMZ je potvrdio kako je 32-godišnjakinja rodila još prije tjedan dana u Los Angelesu, ali je tu vijest uspješno čuvala sve dosada.

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary (Foto: Profimedia) Što to sjaji na ruci? Godinama se natezala s bivšim, a onda je pronašla "onog pravog": Glumicu zaprosio tajnoviti dečko?

Spol i ime djeteta još nisu otkriveni, što nije čudno obzirom da je i  samu vijest da će postati majka, Emma dugo tajila. Njoj blizak izvor potvrdio je to u siječnju ove godine, iako je i mjesec dana ranije bila snimljena s povećim trbuhom.

"Emma je trudna i jednostavno voli svoj bračni život", izjavio je izvor za E! i tako objasnio zašto je Emma odustala od svog novog filma "Babylon" u kojem je trebala glumiti s Bradom Pittom, a prema Deadlineu trebala bi ju zamijeniti Margot Robbie.

Emma i Dave u vezi su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju showa "Saturday Night Live" gdje on radi kao redatelj. Zaruke su potvrdili u prosincu 2019. godine kada je Dave na Instagramu objavio Emminu fotografiju na kojoj je ponosno pokazivala zaručnički prsten, a da su se vjenčali potvrdili su u rujnu prošle godine kada su viđeni s vjenčanim prstenjem.

Emma inače nema profil niti na jednoj društvenoj mreži i svoj privatni život voli čuvati dalje od javnosti, a nedavno je priznala kako se njezin pogled na brak i roditeljstvo s godinama promijenio. Naime, nekada se nije doživljavala kao osoba koja se mora skrasiti, ali u intervjuu za Elle otkrila je da se predomislila kako je postala starija.

"Moja perspektiva o djeci se promijenila kako sam ostarila. Nikada nisam čuvala nečiju djecu ni ništa slično, a kao tinejdžerica sam govorila da se nikada neću udati niti imati djecu. A onda kada sam sazrila rekla sam da se stvarno želim vjenčati i da stvarno želim imati djecu", priznala je Emma.

Prije veze s Daveom glumica je ljubila britanskog kolegu Andrewa Garfielda nakon što su se upoznali 2010. godine na snimanju filma "The Amazing Spiderman", a o svojoj vezi nikada nisu javno govorili. Navodno su prekinuli 2015. godine.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene