Wow, wow

Ljepotice zadivljujućih tijela ujedinile snage: Kada vidite njihove pozadine zaboravit ćete na J.Lo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blogerica Maja Malnar i influencerica Emma Rose udružile su snage i pozirale u bikinijima boje kože - koji su jako malo ostavili mašti.

Zahvaljujući dobu društvenih mreža u kojemu živimo svakodnevno na Instagramu imamo privilegiju uživati u seksi prizorima neodoljivih ženskih tijela u bikinijima, a snimanje vrućih fotki postalo je isplativi biznis od kojeg žive mnoge ljepotice. 

Pogledaj i ovo Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Mamina nasljednica Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja

Influencerica i manekenka Emma Rose i blogerica Maja Malnar jedne su od zvijezda Instagrama koje su svoje bankovne račune popunile zarađujući na inspirativnim i motivacijskim objavama koje pišu te seksi fotkama koje ih prate. Dok Maju prati skoro 700 tisuća pratitelja, Emma se može pohvaliti s gotovo 650 tisuća pratitelja na Instagramu, a sada su ove dvije dame koje žive i rade u Londonu odlučile udružiti snage i oboriti svoje fanove s nogu seksi fotkama. 

Ljepotice su se tako uputile u Meksiko gdje su angažirale profesionalnog fotografa koji ih je pratio po plaži i fotografirao svaki njihov korak. Emma i Maja nisu se sramile skinuti u badiće boje kože koji su jako malo ostavili mašti i tako razgolićene valjati se i šetati po pješčanoj plaži. 

Ioako ove najnovije fotke još nisu objavile na svojim Instagram profilima sigurni smo da će finalni rezultat biti zadivljujuć, jer je i samo snimanje bilo jako seksi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene