Emma Bunton je u intervjuu za jedan britanski reality show ispričala kako su Spice Girls pile najjeftiniji šampanjac dok su snimale prvi album te su cijelo vrijeme bile pijane.

Galerija


Emma Bunton dio je jedne od najpoznatijih grupa svih vremena, Spice Girls, a u nedavnom je intervjuu priznala kako su sve djevojke pile šampanjac dok su snimale svoj debitantski album zahvaljujući kojem su osvojile svijet. U jednom britanskom reality showu ispričala je kako su sve vjerojatno bile pijane cijelo vrijeme dok su snimale u studiju.

Vezani članci Mel C Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali Spice Girls (Foto: Instagram) Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

"Pisale smo album i pile smo najjeftiniji šampanjac", rekla je Bunton. Dodala je i kako su upravo zbog toga dodale dijelove koji su specifični nekim pjesmama, poput singla "Wannabe". "Tako je nastao i dio stiha Zig-a-zig-ah", kaže Emma.

Bunton je s Victorijom Beckham, Geri Horner, Mel B i Mel C sredinom 90-ih godina živjela u kući u kojoj su napravile album "Spice". "Baby Spice" dijelila je sobu s Victorijom Beckham, koja je navodno bila puno mirnija od ostale tri djevojke iz benda, a otkrila je i poneke detalje iz njihova suživota. "Bila je otmjena i tako se odijevala. U to smo vrijeme sve mislile da je ona najotmjenija od nas i zbog toga je i dobila nadimak "Posh Spice".

Spice Girls svojedobno su bile ikone glazbe i cijeli svijet je ludovao za njima. Posh, Scary, Baby, Ginger, i Sporty Spice do danas su ostale jedan od najvećih pop fenomena u povijesti glazbe.

Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda