Razmišljao o životu

Progovorio nakon 3-mjesečne šutnje o kobnoj nesreći: 'Imao sam ozbiljne bolove'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još jedan veliki bosanskohercegovački umjetnik ostavio je, čini se, najteže dane iza sebe.

Emir Hadžihafisbegović, u prvom intervjuu koji je dao nakon kobne nesreće u listopadu, u kojoj je poginula jedna osoba, rekao je kako se uspio sastati s obitelji stradale. Tu je želju odmah nakon nesreće izrazio, a sad mu se i ispunila.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Gdje god da ga čovjek stavi, izgubljen je u prostoru i svemiru'

Podnesena kaznena prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića

Glumac im je zahvalan na reakciji i načinu na koji su tretirali situaciju. Zahvaljujući tomu, kaže, ponovno može mirno spavati. Tromjesečnu medijsku šutnju proveo je u oporavku.

'Nesreća se dogodila 50 kilometara od Zagreba. Operirali su me hrvatski liječnici i ne bih se osjećao dobro da sam se liječio na Koševu ili u Fojnici s obzirom da pravna priča u vezi s nesretnim slučajem još traje, a ja sam čekam epilog svega. Život je ono što se događa između stvari koje planirate. Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Trebao sam poletjeti za Skoplje 13. listopada ujutro, a moj posljednji snimajući dan je bio 10. listopada. Imao sam dva slobodna dana. Odlučio sam da odem u BiH, gde su se održavali izbori. Producent mi je rekao da treba se odmorim jer dugo snimam. Ipak sam otišao i onda se dogodila nesreća. U posljednja tri mjeseca sam meditirao i imao ozbiljne bolove. Najviše sam razmišljao što je život', rekao je Emir.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene