Glumci Emir Hadžihafizbegović i Tarik Filipović glavne su zvijezde nove serije "Hilmijin konak".

Galerija


Snimanje nove serije pod nazivom "Hilmijin konak" počinje u Sarajevu početkom sljedeće godine. Riječ je o humorističnom projektu scenarista Feđe Isovića, a glavnu ulogu, lik Hilmije, igra legendarni glumac Emir Hadžihafizbegović, dok će jedna od glavnih uloga pripasti i Tariku Filipoviću.

Emir Hažihafizbegović (Foto: Pixsell)
Emir Hažihafizbegović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Vezani članci Frank Graziano prima nagradu Povijesni uspjeh: Hrvatska "Murina" osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore?

"Istina je, snimanje nove serije počinje krajem veljače ili početkom ožujka 2018. godine. Serija će biti potpuno, rekao bih, u dramaturškom, ali i u svakom drugom smislu drugačija od onoga što smo radili i što su drugi radili na ovom području", rekao je Isović.

Emir Hažihafizbegović (Foto: Pixsell)
Tarik Filipović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

"Hilmijin konak" alegorija je na "Allo, allo", u kojoj sam ja bosanski René. Raduje me što ću zajedno sa Tarikom Filipovićem igrati jednu od glavnih uloga", govori Hadžihafizbegović za Dnevni avaz.