Otišao kući

FOTO Hadžihafisbegović otpušten iz bolnice i prevezen na kućnu njegu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac otpušten je iz bolnice!

Glumac Emir Hadžihafizbegović jutros je otpušten iz slavonskobrodske Opće bolnice dr. Josip Benčević i vozilom hitne pomoći prevezen na kućnu njegu.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Saša Petrović opraštaju se i drugi Lepa Brena shrvana zbog odlaska svojeg Čakija: "Nadam se da je sada okružen velikanima kojima i pripada"

'Gospodin Hadžihafizbegović je, osim ozljede ramena koja je sanirana u Novoj Gradiški, pretrpio i ozljedu kralježnice. Njegovo liječenje je nastavljeno u Slavonskom Brodu', rekao je Tihomir Biščević, sanacijski ravnatelj Bolnice 'Dr. Josip Benčević'.

Emir Hadžihafizbegović usmrtio majku poznate manekenke Lane Kuduz

Hadžihafizbegović je poručio kako se zahvaljuje medicinskom osoblju u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema njemu.

Podsjetimo, u nedjelju navečer je na autocesti A3 kod Novske u mjestu Bročice udario ženu koja je kasnije preminula u bolnici u Novoj Gradišci.

'Prije svega, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol obitelji koja je izgubila jednog svog člana', rekao je glumac za sbplus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene