Kako je odrasla!

Eminemova kći mami uzdahe u bijelim tajicama, a i ostale fotografije koje objavljuje su poprilično provokativne

Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hailie Scott (Foto: Instagram) Lijepa Hailie Hailie na Hawajima (Foto: Instagram) Pokušava postati influencerica (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) Hailie Scott (Foto: Instagram) +0 Hailie Scott (Foto: Instagram) Galerija

Kći koju poznajemo iz pjesama slavnog repera Eminema, Hailie Scott Mathers (23) na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja oduzima dah.

Nakon što je diplomirala, Hailie Scott Mathers pokušava se progurati u svijet influencera, a činjenica da joj je otac Eminem, jedan od najslavnijih repera svih vremena, svakako joj to olakšava.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Filmska priča Prošli su kalvariju, ali ljubav nije pobijedila: Legendarni par uništio se prijetnjama i obračunima

Hailie tako svoje profile na društvenim mrežama zatrpava golišavim fotografijama koji golicaju maštu, a sve veći broj obožavatelja i njenih sljedbenika dokaz su da njen trud donosi plodove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a rooster almost made me fall out of this tree 🙊🌴

Objavu dijeli Hailie Scott (@hailiescott1)

Nedavno je objavila fotografije svojeg odmora na Hawajima, a među njima najviše je pažnje privukla fotografija u bijelim tajicama koje otkrivaju kako je Hailie u vrhunskoj formi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

Objavu dijeli Hailie Scott (@hailiescott1)

Neki od fanova upitali su je koji tip prehrane prati i koliko dnevno vježba, a većinu njenih objava prate i oduševljeni komentari fanova poput „Seksi!“.

Iznimno me privlačiš, no to da se radi o Eminemovoj kćerki me zbunjuje“, napisao je jedan obožavatelj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aloha

Objavu dijeli Hailie Scott (@hailiescott1)

Otkako se pojavila na društvenim mrežama u listopadu 2016. Hailie je prikupila 1,5 milijuna pratitelja.

Eminem je Hailie dobio u braku s bivšom suprugom Kimberly Anne Scott 1995. Par je dogovorio zajedničko skrbništvo nad kćeri, a Eminem uz nju ima još dvije kćeri. Naime, reper je prihvatio skrbništvo nad kćeri sestre od bivše supruge te nad njezinom kćeri iz bivše veze.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +2 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Severina zabrinula fanove fotografijom iz bolničkog kreveta, saznali smo o čemu je riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene