Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eminem je objavio svoju novu fotografiju na Instagramu, a obožavatelji su se šokirali. Odustao je od nekadašnjeg imidža.


Obožavatelji uvijek i jedvačekaju vidjeti Eminema, a ovog puta na Instagramu ih je prilično iznenadio. "Nekoliko likova iz Comptona i jedan iz Detroita", napisao je Eminem pored fotografije koja je iznenadila njegove obožavatelje. Reper se godinama držao podalje od javnosti pa je njen imidž šokirao.

Vezani članci Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Neki joj vjeruju, a neki su jako skeptični! Nicki Minaj objavila da je u vezi s Eminemom Shakira (Foto: Getty Images) Znate li da su neki od vaših omiljenih celebrityja u Guinnessovoj knjizi rekorda? Evo o kome je riječ

Naime, prestao si je blajhati kosu te je pustio bradu. "Sigurno se mjesecima skrivao u nekoj pećini i radio na nekom bolesno dobrom albumu", komentirali su njegovu preobrazbu obožavatelji. U Eminemovu bradu umiješala se i grupa D21, koje je reper član. Pitali su obožavatelje treba li Eminem bradu zadržati ili je obrijati.

 

Just a couple of guys from Compton and one from Detroit. With a beard. #thedefiantones

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on