Sve je izdržala

Djevojci koja je zbog bolesti pet godina nosila plastični korzet stati na binu Supertalenta bio je san

Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) - 1 Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) - 3 Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) - 4 Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) Emina Bajtarević (Foto: Nova TV) - 2 Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Emina Bajtarević (Foto: Instagram) +0 Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Galerija

Emina Bajtarević svoj je pjevački talent pokazala u prvim audicijskim emisijama "Supertalenta" te oduševila publiku i žiri.

Emina Bajtarević stigla je iz susjedne Bosne i Hercegovine direktno na pozornicu "Supertalenta".

Pogledaj i ovo Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Posebne dame! Kraljice su se vratile i nisu birale riječi u obračunu s Martinom: "I ti ćeš jednom ostarjeti"

Talentirana i simpatična pjevačica doputovala je u pratnji svoje najveće podrške, dečka koji je također glazbenik, a u intervjuu prije nastupa otkrila nam je da to nije jedini njezin talent.

"Ja sam pjevačica, crtam, volim pisati knjige i priče, ali sam i studentica s prosjekom 10.0, pa pokušavam da to ide paralelno jedno s drugim. Prijavila sam se da svoj glas podijelim sa širom publikom i da se okušam u tome da vidim ide li mi dobro", otkrila je u jednom dahu te istaknula kako ju je s dečkom spojila upravo glazba.

"On svira bas, ja sviram gitaru i htjeli smo okupiti bend, a onda smo bendu rekli doviđenja jer nisu baš puno htjeli raditi. No nas dvoje smo nastavili zajedno dalje, prvo kao prijatelji, a sada smo par."

Emina je od jedanaeste do šesnaeste godine zbog teškog oblika dvostruke skolioze, opasnog i naglog iskrivljenja kralježnice nosila plastični korzet 23 sata dnevno, što je još bio jedan od razloga zbog kojih se morala odreći crtanja i pisanja, koji su zahtijevali fizički trud, ali je zato zavoljela glazbu.

U audicijskoj emisiji žiri je oduševila izvedbom Azrine pjesme "Ako znaš bilo što", a sada je za drugu polufinalnu epizodu izabrala pjesmu Bijelog dugmeta.

"Imala si predivan nastup na audiciji, ali imaš tu iskrenost u koju ja jako vjerujem te si ju pokazala i ovaj put. Meni je tvoj nastup bio sjajan", poručio joj je Janko.

"Imaš glaščinu i apsolutno ti skidam kapu. Što se tiče nastupa, više sam gledao snijeg", poručio je Bilman.

"Podržavam izbor pjesme i ovo je nešto što ja slušam privatno", otkrila je Maja te poručila Emini da je bila sjajna. "Sve skupa je bilo top", zaključila je.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene