Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još se ne zna koja će ljepotica krasiti naslovnicu rođendanskog izdanja časopisa Sports Illustrated.


Nedavno je magazin Sports Illustrated proslavio svoj 50. rođendan, no još uvijek se ne zna tko će krasiti naslovnicu slavljeničkog broja.

Slavne ljepotice zaustavile vrijeme!

Vezani članci Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard U sedmom mjesecu trudnoće skinula se u oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezino nikad bujnije poprsje Emily Ratajkowski Skidala se i prije trudnoće, no sada ne staje: Manekenku na novoj fotki prekriva samo vodena para

Jedna od kandidatkinja je i model koju su mnogi vjerojatno zamijetili u kontroverznom video spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea. Riječ je o 22-godišnjoj Emily Ratajkowski, koja nije krila kako bi bila izuzetno sretna kada bi rođendanska naslovnica pripala baš njoj.

'Mislim da oni imaju divnu tradiciju. Bila bi mi čast da sam uključena u takvu povijest supermodela', rekla je Ratajkowski, a prenosi Daily Mail.

Urednik izdanja , MJ Day, nedavno je objavio dvije fotografije seksi djevojaka, no njihov je identitet i dalje nepoznat. Na društvenim mrežama su fotografije odmah privukle pozornost obožavatelja, a neki sumnjaju da je riječ upravo o Emily.

Koja sretnica će dobiti rođendansku naslovnicu, otkrit će se 11. veljače kada će osvanuti novi broj magazina.