Provokativna zečica

Uvijek razgolićena ljepotica u kupovinu ide u čednom, a Uskrs proslavila u jako seksi izdanju

Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Emnily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +4 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski u šetnji je bila u pristojnom izdanju, ali za Uskrs nije bila tako čedna.

Slavna manekenka i model poljskh korijena Emily Ratajkowski prošetala je u pripijenoj žutoj slip haljini koja joj pristaje kao salivena. U šetnju je pošla kako bi kupila organsku hranu u lokalnom bio supermarketu u kojem kupuje namirnice kojima održava savršenu figuru. 

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Profimedia) "Crna pantera" napada Ovako golišavo izdanje rijetko se viđa na crvenim tepisima, a njoj nije smetalo što ništa nije ostavila mašti

Emily je poznata po svojim golišavim fotografijama koje svakodnevno objavljuje na svojim društvenim mrežama, kao i po razgolićenim kampanjama za donje rublje kojima mami uzdahe oba spola. 

Iako je ovom prilikom Emily svoju figuru odlučila istaknuti tek čednom žutom haljinicom, manekenka je Uskrs proslavila u mnogo izazovnijem izdanju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My eternal Easter vibe.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Uz vrlo atraktivni kostimić sastavljen od kožnog korzeta i bijelih gačića i topića, koji vrlo malo skrivaju, Emily je svojim fanovima poručila kako je upravo takvo izdanje njen "Uskrsni ugođaj.

Pozirajući tako sa velikim zečjim ušima, u pozi koja je sve samo ne čedna, Emily je poručila kako se baš u svakoj prilici može dobro zabaviti, a i razgolititi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bad bunny bts

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Njene fotografije izazvale su salve reakcija obožavatelja, od onih pozitivnih do negativnih. Neki su naime smatrali da takvo izdanje nije primjereno jednom blagdanu, dok su drugima s oduševljenjem na Emiliyine fotografije procurile sline. 

Jedno je sigurno - lijepa manekenka ne srami se svog tijela. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Instagram) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) +10 Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Celebrity Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene