Emily Ratajkowski u šetnji je bila u pristojnom izdanju, ali za Uskrs nije bila tako čedna.

Galerija


Slavna manekenka i model poljskh korijena Emily Ratajkowski prošetala je u pripijenoj žutoj slip haljini koja joj pristaje kao salivena. U šetnju je pošla kako bi kupila organsku hranu u lokalnom bio supermarketu u kojem kupuje namirnice kojima održava savršenu figuru. 

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Ovako golišavo izdanje rijetko se viđa na crvenim tepisima, a njoj nije smetalo što ništa nije ostavila mašti Neelam Gill (Foto: Profimedia) Svojim je izgledom zaludila slavnog pjevača, a sada se pojavila u opako seksi haljini bez donjeg rublja

Emily je poznata po svojim golišavim fotografijama koje svakodnevno objavljuje na svojim društvenim mrežama, kao i po razgolićenim kampanjama za donje rublje kojima mami uzdahe oba spola. 

Iako je ovom prilikom Emily svoju figuru odlučila istaknuti tek čednom žutom haljinicom, manekenka je Uskrs proslavila u mnogo izazovnijem izdanju. 

Uz vrlo atraktivni kostimić sastavljen od kožnog korzeta i bijelih gačića i topića, koji vrlo malo skrivaju, Emily je svojim fanovima poručila kako je upravo takvo izdanje njen "Uskrsni ugođaj.

Pozirajući tako sa velikim zečjim ušima, u pozi koja je sve samo ne čedna, Emily je poručila kako se baš u svakoj prilici može dobro zabaviti, a i razgolititi.

Njene fotografije izazvale su salve reakcija obožavatelja, od onih pozitivnih do negativnih. Neki su naime smatrali da takvo izdanje nije primjereno jednom blagdanu, dok su drugima s oduševljenjem na Emiliyine fotografije procurile sline. 

Jedno je sigurno - lijepa manekenka ne srami se svog tijela. 

Preslatka djevojčica koja je odrasla u jednu od najizazovnijih žena današnjice proslavila 24. rođendan