Provokativno

Ne preza ni pred čim: Emily Ratajkowski pozirala potpuno gola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski na svom Instagram profilu, na kojem ima više od 13 milijuna pratitelja, redovito objavljuje provokativnim, polugolim fotografijama.

25-godišnja manekenka i glumica Emily Ratajkowski ne preza ni od čega, a većinu svoje slave izgradila je na savršeno oblikovanom tijelu, koje uvijek stavlja u prvi plan. Svoj Instagram profil, na kojem ima više od 13 milijuna pratitelja, redovito "puni" provokativnim, polugolim fotografijama.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Tako se na Instagramu pojavila fotografija lijepe Emily koja pozira svojoj prijateljici potpuno gola na balkonskim vratima u nepoznatom gradu.

Lara Pia Arrobio objavila je na svom Instagram profilu upravo tu fotografiju na kojoj Emily je rukama prekrila grudi te iz profila pozira prijateljici. 

Ovo nije prvi put da Emily provocira svojim fotografijama. Inače, poznata je po tome da na svom Instagram profilu voli objavljivati provokativne fotografije, na kojima je, u većini slučajeva, polugola

 

#ppandemeatpasta2015

A post shared by Lara Pia Arrobio (@piaarrobio) on

 

Amore mio

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Something special today

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene