Je li to moguće?

Prizor koji oduzima dah: Obično je poprilično obnažena, ali sad je skinula i posljednju krpicu?

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Galerija

Emily Ratajkowski opet pali i žari Instagramom. Slavna manekenka ovog je puta, čini se, sa sebe skinula baš svaku krpicu i potpuno gola pozirala za milijune obožavatelja.

Emily Ratajkowski proslavila se u golišavom spotu glazbenika Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" i od tada pažnju plijeni svojim zavodljivim izgledom. Brineta se na sve moguće načine trudi zadržati svoju popularnost, a to uglavnom čini objavom izazovnih fotografija na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Iako smo navikli na nebrojene fotografije u bikinijima, seksi toplese i česte provokacije od te slavne dame, sada je Emily pronašla način kako nadmašiti samu sebe. Naime, nedavno se pohvalila kako sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardeom uživa na Maldivima, a podijelila je i niz fotki s njihova luksuznog odmora.

No među scenama pored bazena i oceana posebno su se istakle tri umjetničke crno-bijele fotografije koje su zapalile Instagram, i to zato što se čini da je ljepotica na njima možda potpuno gola. Igra svjetla i sjene nije u potpunosti odala je li ljepotica sasvim gola, ili ne, ali u svakom slučaju njezina silueta uspjela je raspaliti maštu mnogih. 

Fanovi su je zasuli lajkovima i komentarima, a mnogi su se upustili u debatu poigrava li se to Emily sa svojim obožavateljima ili je napokon pozirala kao od majke rođena. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)


1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Podrška Severini zbog odluke suda stiže sa svih strana: "Toliko je to okrutno, ne vjerujem više u pravdu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene