Emily Ratajkowski je u listopadu objavila da čeka svoje prvo dijete, a od onda ne prestaje objavljivati fotografije na kojima joj je trudnički trbuh u prvom planu. Na Instagramu je sada objavila fotku na kojoj je skroz gola.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski prije mjesec dana je objavila sretne vijesti i svima otkrila da je trudna, a koristi svaki trenutak blaženog stanja kako bi pokazala trbuščić. Na Instagramu je objavila da je otišla u luksuzni rezort u saveznoj državi Utah, a svaki detalj se nalazi i na njezinim društvenim mrežama.

Vezani članci Emily Ratajkowski Ljepotica kojoj je golotinja zaštitni znak čeka prvo dijete, sretne vijesti otkrila je na zanimljiv način Emily Ratajkowski Mnogi su se pitali nosi li išta ispod široke majice, malo tko se nije okrenuo i zagledao u njezine gole noge

Emily je toliko uživala i opustila se da je u jednom trenutku skinula sve sa sebe i pozirala potpuno gola. Fotografiju je objavila na Instagram storyju, a možete je pogledati ovdje.

29-godišnja manekenka pokazala je svoj trudnički trbuh u najprirodnijem izdanju, a otkrila je i zbog čega su se ona i suprug Sebastian Bear-McClaard vratili u Amangiri. Upravo ondje su proveli i medeni mjesec prije nekoliko godina.

Ratajkowski je svjetsku slavu stekla 2013. godine pojavivši se u spotu za hit "Blurred Lines" pjevača Robina Thickea, iako se u manekensku i glumačku karijeru upustila još kao dijete. Thicke je atraktivnu Britanku zamijetio kada je snimila golišave crnobijele fotografije za The New York Times i odlučio ju angažirati.

Uskoro je njezina manekenska karijera doživjela uspon pa je pozirala za brojne magazine. Krasila je naslovnicu časopisa GQ samo u toplesu, a počela je surađivati i s poznatim modnim brendovima poput Versacea i Dolce & Gabbane. Okušala se i u glumi, no u tom svijetu se nije proslavila.

Od 2018. u braku s glumcem Sebastianom Bearom-McClardom. On nikada nije imao ništa protiv njezinih golišavih fotografija, štoviše na nekima joj se i sam pridružio.

Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu