Emily Ratajkowski pozirala je bez odjeće i fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Da se jedna od najljepših žena svijeta, 27-godišnja manekenka Emily Ratajkowski voli skidati, nije nikakva novost, no svaki put uspijeva nas iznenaditi, a muškarce i žene diljem svijeta ostaviti bez daha.

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Neodoljivo seksi izdanje golišave kraljice selfija ponovno je užarilo Instagram! Cindy Crawford (Foto: Instagram) Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola

Tako je bilo i s fotografijom koju je Emily među posljednjima objavila na Instagramu na kojoj pozira bez ijednog komada odjeće na sebe. Strateška joj mjesta prekrivaju tek njezina dugačka kosa te bijela plahta.

"Valovi mojih snova", napisala je Emily uz fotografiju koja je nastala uoči pojavljivanja na ovogodišnjoj Met Gali.

Lijepa je manekenka i tamo uspjela ukrasti svu pažnju u haljini bez grudnjaka, u kojoj je samo jedan pogrešan pokret mogao dovesti do prave katastrofe.

Naime, haljina koju je nosila bila je prozirna, a otkrila je i cijeli njezin trbuh. Cijela kombinacija djelovala je kao da je samo komad materijala omotala oko sebe, no ona je samopouzdano pozirala pred okupljenim fotografima.

Emily su nedavno optužili da je estetskom operacijom povećala grudi, no ona je na optužbe odgovorila objavom golišave fotografije na kojoj je bilo tek 14 godina, kako bi uvjerila sve dušebrižnike da su njezine obline ipak prirodne. 

On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak