Uvijek lijepa!

Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +1 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Manekenka Emily Ratajkowski obožavatelje na Instagramu iznenadila je izdanjem u kojem se ne pojavljuje baš često.

Američki model i manekenka Emily Ratajkowski karijeru je izgradila na svom zamamnom izgledu i bujnim grudima, a proslavila se velikim dijelom zahvaljujući i društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Ova manekenka poljskih korijena svako malo na Instagramu objavi fotografiju od koje zastaje dah.Minijaturni badići i fotke u toplesu stalno se izmjenjuju. 

Ipak, ovoga je puta iznenadila svojom čednošću. Tako je počastila fotkama na kojima se vidi kako njezino isklesano tijelo izgleda kada je pokriveno odjećom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FALLON tonight!

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Bež haljina otvorenih leđa, posve pripijena i Emilyino lijepo lice u prvom planu osigurali su oduševljenje njezinih pratitelja na Instagramu pa su je pohvalili za ovo atipično izdanje. 

Neki od komentara na fotografiju glasili su "wow, zadivljujuća si" i "boginja koja hoda po Zemlji", pa nije za sumnjati kako se Emily svojim fanovima sviđa i kad je čedna. 

Slavu je mlada ljepotica stekla pojavivši se u seksi spotu "Blurred Lines" pjevača Robina Thickera. Od tada do danas mami uzdahe muškaraca i žena gdje god da dođe i kakvu god fotografiju da objavi. Svoju karijeru uspješno je izgradila u svijetu modelinga, a okušala se i u glumačkim vodama pa se tako pojavila u hit-filmu "Gone Girl" uz bok Benu Afflecku, kojemu je glumila mladu ljubavnicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight ✨

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Iako se čini kao raskalašena djevojka, Emily je u privatnom životu pritajena i čedna. Udana je za Sebastiana Bear-McClarda od 2018. godine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) +7 Garrett Hedlund i Kirsten Dunst (Foto: AFP) Celebrity Slavna glumica malo se opustila: Nekoć ljepotica raskošnih oblina danas ima druge prioritete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene