Tako joj je najljepše

Objavila fotografiju na kojoj doji sina, a ni nakon njegova rođenja ne odustaje od razgolićenih izdanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj doji sina Sylvestera Apolla.

Manekenka Emily Ratajkowski na Instagramu je podijelila fotografiju s nedavno rođenim sinom Sylvesterom Apollom kojeg je dobila sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom, a nije propustila priliku da pozira u svom omiljenom izdanju, sa što je moguće manje odjeće na sebi.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

29-godišnja Emily pokazala je svojim obožavateljima kako izgleda trenutak u kojem doji sina, a bio je to ujedno i prvi put da je spomenula spol svog djeteta, iako je govorila kako ga neće otkriti sve dok ono ne bude punoljetno. 

"Predivan dječak", napisala je kratko uz objavu koja je u rekordnom vremenu prikupila tisuće lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Vijest o trudnoći objavila je prošle godine kada je gola pozirala za naslovnicu časopisa Vogue i pokazala već tada poveći trbuh. Tom je prigodom u intervjuu objasnila i zašto ne želi otkriti spol djeteta dok se ono ne rodi.

"Kada suprug i ja kažemo prijateljima da čekamo bebu, prvo što nas pitaju nakon što nam čestitaju, znamo li hoće li biti djevojčica ili dječak, znamo li što želimo. Pa na takva pitanja najradije odgovorimo da spol nećemo znati sve dok naše dijete na napuni 18 godina kada će nas obavijestiti što je. Svi se tome smiju, međutim sviđa mi se ideja da svom djetetu serviram što manje rodnih stereotipa", izjavila je Emily.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene