Emily Ratajkowski objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj doji sina Sylvestera Apolla.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski na Instagramu je podijelila fotografiju s nedavno rođenim sinom Sylvesterom Apollom kojeg je dobila sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom, a nije propustila priliku da pozira u svom omiljenom izdanju, sa što je moguće manje odjeće na sebi.

Vezani članci Emily Ratajkowski - 1 U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno Emily Ratajkowski - 3 Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

29-godišnja Emily pokazala je svojim obožavateljima kako izgleda trenutak u kojem doji sina, a bio je to ujedno i prvi put da je spomenula spol svog djeteta, iako je govorila kako ga neće otkriti sve dok ono ne bude punoljetno. 

"Predivan dječak", napisala je kratko uz objavu koja je u rekordnom vremenu prikupila tisuće lajkova.

Vijest o trudnoći objavila je prošle godine kada je gola pozirala za naslovnicu časopisa Vogue i pokazala već tada poveći trbuh. Tom je prigodom u intervjuu objasnila i zašto ne želi otkriti spol djeteta dok se ono ne rodi.

"Kada suprug i ja kažemo prijateljima da čekamo bebu, prvo što nas pitaju nakon što nam čestitaju, znamo li hoće li biti djevojčica ili dječak, znamo li što želimo. Pa na takva pitanja najradije odgovorimo da spol nećemo znati sve dok naše dijete na napuni 18 godina kada će nas obavijestiti što je. Svi se tome smiju, međutim sviđa mi se ideja da svom djetetu serviram što manje rodnih stereotipa", izjavila je Emily.

Osvojio je ženska srca kao prezgodni lik omiljene serije iz 90-ih, a pogledajte koliko se do danas promijenio

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti