Zanimljiva ljubavna priča

Ova ljepotica ne skriva da je sadašnjeg muža voljela još dok je živjela s drugim muškarcem

Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Galerija

Emily Ratajkowski pojavila se na premijeri filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu.

U braku su od veljače prošle godine, ali Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard djeluju kao da su tek jučer uplovili u bračnu luku.

Pogledaj i ovo showbuzz bilježi neprocjenjive trenutke Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

Ovaj bračni par zajedno je stigao na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu. Par je rado pozirao fotografima i izmjenjivao nježnosti, a Emily je ujedno i plijenila pažnju u izrezanoj crnoj haljini koja je otkrila njezin isklesani trbuh.

Ljubavna priča Sebastiana i Emily poprilično je zanimljiva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud wifey

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naime, jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala samo tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s Jeffom Magidom, s kojim je provela četiri godine, a i živjeli su zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dog days of summer @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naime, vijest je o njezinu vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu znali ni da je prkeinula s Jeffom, ni da ima novog dečka. Da je u braku, Emily je svoje pratitelje obavijestila preko Instagrama kad je kratko napisala da ima iznenađenje i da se udala.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci poslije vjenčanja. Otkrila je da muža upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi''.

''Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje'', iskreno je rekla u jednom intervjuu.

Iako su mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati, čini se da su se prevarili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene