Emily Ratajkowski pojavila se na premijeri filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu.

Galerija


U braku su od veljače prošle godine, ali Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard djeluju kao da su tek jučer uplovili u bračnu luku.

Vezani članci Emily Ratajkowski Njezini bikiniji sve su manji, ali u ovakvom izdanju želi pozirati samo u njegovu naručju Emily Ratajkowski - 2 Frka u Los Angelesu: Manekenka poznata po golišavim fotkama izjurila bosonoga na ulicu

Ovaj bračni par zajedno je stigao na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu. Par je rado pozirao fotografima i izmjenjivao nježnosti, a Emily je ujedno i plijenila pažnju u izrezanoj crnoj haljini koja je otkrila njezin isklesani trbuh.

Ljubavna priča Sebastiana i Emily poprilično je zanimljiva.

Naime, jedna od najtraženijih manekenki današnjice za Sebastiana se udala samo tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s Jeffom Magidom, s kojim je provela četiri godine, a i živjeli su zajedno.

Naime, vijest je o njezinu vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu znali ni da je prkeinula s Jeffom, ni da ima novog dečka. Da je u braku, Emily je svoje pratitelje obavijestila preko Instagrama kad je kratko napisala da ima iznenađenje i da se udala.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci poslije vjenčanja. Otkrila je da muža upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi''.

''Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje'', iskreno je rekla u jednom intervjuu.

Iako su mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati, čini se da su se prevarili.