I to bez grudnjaka

Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski izašla je u haljini koja je otkrila njezin trudnički trbuh, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je objavila sretnu vijest da će postati majka.

Manekenka Emily Ratajkowski ugodno je iznenadila svoje obožavatelje objavivši vijest da ona i njezin suprug Sebastian Bear-McClard čekaju svoje prvo dijete, a sada je konačno snimljena u javnosti s trudničkim trbuščićem.

29-godišnja Emily prolazila je njujorškom četvrti Tribeca u uskoj crnoj haljini, što nije promaklo paparazzima koji ju prate u stopu nakon što je objavila sretnu vijest. Svi se slažu kako doista izgleda šik i kako joj trudnoća pristaje, a pokazala je i dozu seksepila u zanimljivoj kreaciji ispod koje nije nosila grudnjak i koja je otkrila njezin polugoli trbuh i bokove.

Zbog takve dobitne kombinacije za njom su se okretali prolaznici na ulici, a Emily to nije nimalo smetalo pa s lica nije skidala blagi osmijeh. Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je na naslovnici Voguea otkrila da će postati majka.

"Bit ću zahvalna na ovom videu do kraja života. Hvala mojoj prijateljici Leni Dunham koja je smislila cijelu ovu priču, jako sam zahvalna. Snimala sam sve kod kuće i hvala svima koji su sudjelovali", napisala je Ratajkowski u opisu videa u kojem pozira gola, a koji je objavila na Instagramu.

Emily je postala slavna 2013. godine nakon što se pojavila u glazbenom spotu Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" i od tada je jedno od najtraženijih lica u modnom svijetu. Svoj seksepil ističe gdje god stigne, a o seksualnosti voli raspravljati i na društvenim mrežama.

Za Sebastiana se udala u veljači 2018. godine, i to svega tri mjeseca nakon što se iselila iz doma koji je dijelila s bivšim dečkom, glazbenikom Jeffom Magidom, s kojim je provela četiri godine.

Vijest o vjenčanju mnoge je iznenadila jer nisu ni znali da je prekinula s Jeffom.

Da je u braku, Emily je obožavateljima otkrila na Instagramu kad je kratko napisala da za njih ima iznenađenje i da se sve dogodilo brzinski u jednoj gradskoj vijećnici u New Yorku samo uz kumove.

O ljubavi svog života progovorila je tek nekoliko mjeseci kasnije. Tada je otkrila da je supruga upoznala prije nekoliko godina, još dok je bila u vezi, te da je već tada znala da je on onaj pravi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Celebrity Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene