Celebrity MasterChef

Emilija Kokić nije pronašla kokota - 'Sad sam u stresu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa pjevačica Emilija Kokić žiriju MasterChefa odlučila se predstaviti juhom od kokota s ljutikom, no nažalost u dućanu nije bilo ribe koju je tražila što joj je pomutilo planove.

´Našla sam sve namirnice koje znam da mi trebaju za to jelo. Svo povrće sam našla, ali nemam kokota... Tako da sam sad, ono, u jednom laganom stresu´, kazala je Emilija Kokić.

Pogledaj i ovo showbuzz VIDEO MAMMA MIA!! – Pogledajte drugi spot za Celebrity MasterChef

Kako će stres utjecati na Emilijino kuhanje te kako će se simpatična Emilija snaći u nepoznatoj situaciji, ne propustite saznati u Celebrity MasterChefu ovog petka na Novoj TV.

'Zdravi' Valentić vs. 'Nezdravi' Šovagović

Kandidatima u Celebrity MasterChef kuhinji ovog petka pridružit će se i glumac, režiser i producent Filip Šovagović, koji, kako kaže, uživa u nezdravoj hrani. ´Volim jesti dobru hranu, volim jesti lošu hranu, volim jesti nezdravu hranu. To najviše volim!´, kazao je.

Ivica Skoko: 'Nisam dobro napravio tu prokletu tjesteninu!'

Uglavnom mu je zdrava hrana jako neukusna. ´Volim masno, volim da mi je kolesterol nabildan´, pripisuje to svojim slavonskim korijenima. Veliki je gurman i priznaje da nema nikakvu potrebu za radom, već samo za hranom i spavanjem.

Sljedeća emisija MasterChefa donosi tako s jedne strane promotora nezdrave hrane te jelo s potpisom Filipa Šovagovića, a s druge velikog ljubitelja i zagovaratelja zdrave hrane i života, Marija Valentića. Vidjet ćemo čija će jela na kraju biti ukusnija žiriju, hoće li Mario demantirati Filipa te pokazati da i zdrava hrana može biti ukusna, te što će pripremiti Igor Mešin i Emilija Kokić.

Kakvim će se jelom ljubitelji zdrave i nezdrave hrane predstaviti žiriju i kakva će još iznenađenja pripremiti, saznat ćemo ovog petka u 21 sat na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene