Da se vrsna kuharica poznaje po izvrsnom snalaženju kad joj nedostaje neka namirnica, pokazala nam je Emilija u MasterChef kuhinji.


Unatoč nepoznatoj i stresnoj situaciji kad u dućanu nije pronašla ribu kokota koju je tražila za svoju juhu, pjevačica Emilija Kokić spretno se ´dočekala na noge´. Malo je izmijenila recept, a umjesto od kokota, juhu je napravila od grdobine te tim jelom izborila svoju prvu pobjedu u najpoznatijoj reality kuhinji.

VIDEO Ivica Skoko: 'Nisam dobro napravio tu prokletu tjesteninu!'

Vezani članci Slika nije dostupna Emilija Kokić: 'Ovo su ipak veći izazovi za nas amatere' Slika nije dostupna Emilija Kokić nije pronašla kokota - 'Sad sam u stresu'

Kad je kušao njezinu juhu, Dino je prokomentirao: ´Ja bih ovo jeo svaki dan, samo mi se malo papar zaletio. Nemojte stavljati toliko puno papra!´. Na zalogajčić kozice i grdobine imao je manje zamjerke, ali budući da se radilo o iznenađenju žirija, couvert nije ulazio u konačnu ocjenu. Sviđa mu se kako Emilija kuha povrće te je, uz još malo rada, vidi u samom vrhu. ´Jako ukusno. Povrće je ´krokante´, hrskavo. Moglo je bez papra, to je već kolega rekao´, komentirao je Andrej, a Radovanu je juha bila jako dobra. Emilija je bila jako zadovoljna komentarima.

Dino smatra da su kandidati dobro pretočili svoju osobnost u jela te je proglasio Emiliju pobjednicom. ´Vaše jelo je bilo najfokusiranije, Vaša izvedba je bila precizna, uredna tako da nismo mogli drugačije...´, obrazložio je odluku. ´Još da nisam zapaprila!´, kritična je prema sebi bila pjevačica.

´Presudila je moja fokusiranost, to sam namjerno napravila za prvo kuhanje´, komentirala je svoju prvu pobjedu u MasterChef kuhinji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook