Znaju slaviti

Privatni tulum uz svjetske bendove: Tedeschi proslavio 50. rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franz Ferdinand svirali su uzvanicima 50. proslave rođendana Emila Tedeschija.

Poznati hrvatski poduzetnik Emil Tedeschi proslavio je sinoć 50. rođendan. I to zaista sa stilom. Naime, Tedeschiju i odabranoj ekipi sinoć je u teatru &TD zasvirao škotski bend Franz Ferdinand. Ekskluzivni tulum napravili su Franz Ferdinandi za Emila, a za cijelu Hrvatsku posljednji put svirali su prije dvije godine na zagrebačkom INmusic festivalu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) STIGLA PRINOVA Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević dobili su sina, odabrali su ime koje je u obitelji već tradicija!

Poznat je sjajan glazbeni ukus gospodina Tedeschija pa su mu, uz Ferdinande, svirali u Brett Anderson i američki sastav "The B-52's", piše Tportal. Strast prema glazbi Tedeschi nikad nije skrivao pa povremeno i sam nastupa kao DJ, pod umjetničkim imenom SMS Deutsch. Raskošni rođendan prije tri godine priredio je Emil i za svoju suprugu Maju. Tada su u Danskoj proslavili njen rođendan, a tom prigodom svirao im je francuski Nouvelle Vague. Tedeschijevi znaju slaviti, i to na nešto urbaniji način od ostatka hrvatskih poduzetnika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene