odabrala drugi put

Samozatajna Emica! Sestra Ivice Dačića mogla je postati velika glumačka diva, no...

Emica Dačić (FOTO: Instagram) Emica Dačić (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emica Dačić (FOTO: Instagram) Galerija

Emica Dačić, sestra srbijanskog ministra Ivice Dačića, u mlađim danima plivala je glumačkim vodama. Od glume je odustala 2011. godine.

Emica Dačić sestra je srbijanskog premijera Ivica Dačića. Zbog njegovog aktivnog političkog angažmana samozatajna Emica već godinama živi u sjeni svog brata. No, da joj je karijera kojim karijera kojim slučajem krenula u ozbiljnijem smjeru situacija bi bila zasigurno drugačija.

 

A post shared by Emica Dačić (@emicadacic) on

Pogledaj i ovo showbuzz Nestrpljivi premijer Nije imao strpljenja pozirati s Kevinom Costnerom: 'Dosta je, bre!'

Emica je, naime, u mlađim danima bila perspektivna glumica. Glumu je čak i završila, a svoj talent dolazala je u nekoliko serija i predstava. Ulogu je ostvarila, između ostalog, i u popularnoj seriji "Porodično blago" u kojoj je tumačila lik tajnice Zorice. Posljednji put na malim ekranima pojavila se u seriji "Miris kiše na Balkanu" u kojoj je tumačila lik Spasenije.

 

A post shared by Emica Dačić (@emicadacic) on

Iza sebe ima desetak uloga, a od svoje ljubavi prema glumi odustala je 2011. godine nakon što se zaposlila u Ministarstvu unutarnjih poslova. Iako su zli jezici tada govorili da je posao dobila zahvaljujući poznatom bratu, Emica ga je itekako zaslužila. Osim spomenute diplome Akademije dramskih umjetnosti, Dačićeva sestra posjeduje i diplomu Pedagogije koju je završila u Prištini, piše Blic. Unatoč svim uspjesima i dan danas na Emicu gledaju kao na sestru Ivice Dačića. No, čini se kako njoj to nimalo ne smeta jer da je slavu htjela - mogla ju je vrlo lako i imati.

 

A post shared by Emica Dačić (@emicadacic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene