Elton John u Južnoj Americi zadobio je ''potencijalno smrtonosnu'' bakterijsku infekciju. Pjevač se trenutno uspješno oporavlja.


Legendarnom Eltonu Johnu naglo je pozlilo tijekom leta natrag iz Santiaga u Britaniju.Čim je stigao, prebačen je u bolnicu. 70-godišnjak je otkazao niz predstojećih nastupa dok se oporavlja od bakterijske infekcije.

Vezani članci Zac Efron Poznati glumac i miljenik žena na rubu smrti: Hitno ga prebacili u bolnicu, a svemu je kriv reality show Svjetski dan AIDS-a, ilustracija (Foto: Getty Images) Zagrepčanin, hrvatski branitelj, već 32 godine živi s HIV-om: "Saznao sam da sam zaražen kad sam se vratio s odsluženja vojnog roka"

''Tijekom povratka kući iz Santiaga postao je iznenada bolestan. Nakon povratka u Britaniju smješten je u bolnicu gdje je odmah podvrgnut liječenju kako bi uklonili infekciju“, izjavljeno je u ime pjevača.

''Nakon što je proveo dvije noći na intenzivnoj njezi uslijedio je produženi boravak u bolnici. Elton je pušten iz bolnice za vikend i sada se udobno odmara kod kuće po savjetima liječnika.“Elton se ispričao svojim obožavateljima i pohvalio medicinsku skrb koju je primio. ''Jako  sam  sretan što imam nevjerojatne i odane fanove i ispričavam se što ih razočaravam'', rekao je u priopćenju.

Očekuje se potpuni oporavak i Elton se  nada povratku na koncert u Twickenhamu 3. lipnja, piše The Telegraph.''Infekcije ove prirode su rijetke i potencijalno smrtonosne. Srećom, Eltonova medicinska ekipa je to brzo prepoznala i uspješno liječila. Očekuje se da će se potpuno oporaviti“, navodi se u priopćenju.