Pjevač Elton Johnn nastupio je u Leicestershireu pred 17.000 ljudi, a završio je riječima 'Sada sjednite, pi***e!


Elton John obračunao sa zaštitarima tijekom svog koncerta u Leicestershireu. Publiku su ponijele pjesme poznatog pjevača te su neki od njih htjeli ustati sa svojih sjedala i zaplesati tijekom koncerta. Zaštitarima se to nije svidjelo te su zabranili ljudima da to ne rade što je izbacilo iz takta poznatog pjevača. Zaprijetio im je da neće nastaviti koncert ukoliko zaštitari ne sjednu na svoja mjesta i puste ljude na miru.

Vezani članci Michael Jackson (Foto: Profimedia) Uznemirujuća ispovijest kolege bacila ljagu na preminulog kralja popa: "Bio je teško poremećen" Princeza Diana (Foto: Profimedia) Charles ju nikada nije volio, ali zato je dvojicu holivudskih frajera smotala oko malog prsta

'Sjednite ili neću nastaviti koncert i završit ćete u nevolji', viknuo je ljuti John. Ostao je stajati na pozornici nekoliko minuta, dok zaštitari nisu učinili ono što je tražio. Elton je s pozornice otišao 40-ak minuta ranije iako su njegovi obožavatelji za kartu izdvojili oko 700kn, piše Daily Mirror. Publika je ostala i bez bisa i njegovog pozdrava. Ipak, glasnogovornik poznatog pjevača je izjavio kako je Elton odsvirao svoja dva sata, a otišao je malo ranije s pozornice budući da je i došao malo ranije.