Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Homoseksualac sam i ne mogu imati djecu. Čini se da ne možete uvijek imati sve u životu', kazao je Dolce.


Britanski pjevač Elton John pozvao je na bojkot modne kuće Dolce&Gabbana nakon što je poznati talijanski dizajnerski dvojac nazvao djecu rođenu in vitro oplodnjom 'sintetičkom' i kazali su da se protive da homoseksualni parovi usvajaju djecu.

Angelinina vjenčanica kao inspiracija? Kolekcija o kojoj priča svijet

Vezani članci Slika nije dostupna Osuđeni za utaju poreza – dobili 20 mjeseci zatvora! Slika nije dostupna Slavni dizajneri Dolce i Gabbana ipak na sudu zbog utaje poreza

Elton John i njegov suprug David Furnish imaju dvoje djece koje je rodila ista majka surogat. 'Kako se usuđujete govoriti o mojoj prekrasnoj djeci kao o sintetičkoj', napisao je Elton John u nedjelju na Instagram. 'Razmišljate zastarjelo, kao što su to i vaše kreacije. Nikad više neću odjenuti Dolce&Gabbanu', dodao je uz tag #BoycottDolceGabbana.

Sukob je izbio nakon što su Domenico Dolce i Stefano Gabbana, koji su nekad bili par, kazali za talijanski magazin Panorama da su IVF bebe 'sintetičke', a surogat majke iznajmljene maternice. Dodali su i da se protive da homoseksualni partneri usvajaju djecu i da vjeruju jedino u tradicionalnu obitelj.

'Homoseksualac sam i ne mogu imati djecu. Čini se da ne možete uvijek imati sve u životu', kazao je Dolce. 'Život ima prirodan tijek i postoje stvari koje ne možete promijeniti a jedna od njih je obitelj', zaključio je Dolce. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook