Elton John donio je neočekivanu odluku. Zbog zdravstvenog stanja povlači se u mirovinu.

Galerija


Jedan od trenutno najpopularnijih glazbenika na svijetu, Elton John, odlučio je reći zbogom turnejama. Slavni pjevač povlači se sa scene na kojoj je proveo gotovo 50 godina. Razlozi njegova povlačenja navodno su zdravstvene prirode.

Vezani članci Elton John (Foto: AFP) Slavni glazbenik do 23. godine nije se seksao, a onda je nevinost izgubio s menadžerom Sindikalisti okupljeni u inicijativu 67 je previše (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Sindikati otkrili kada bi potpise za referendum mogli odnijeti u Sabor

Izvori bliski pjevaču tvrde da je ovakva odluka očekivana s obzirom na to da je prošle godine jedva izvukao živu glavu zbog teške bakterijske infekcije koju je zaradio tijekom turneje po Južnoj Americi. "Znao sam da sam bolestan, ali nisam mogao ni sanjati koliko je situacija ozbiljna. Dijagnozu samo dobio nakon pretrage prije koje sam imao devet koncerata te dvadesetak letova", izjavio je tada John.

Svojim obožavateljima glazbenik bi se trebao obratiti u poslijepodnevnim satima i priopćiti im drastičnu odluku koja će rastužiti mnoge, piše Mirror. Nakon povlačenja 70-godišnji glazbenik u potpunosti će se posvetiti sinovima Zacharyju i Elijahu.

Elton John (FOTO: Getty)
Elton John (FOTO: Getty)