Elton John donio je neočekivanu odluku. Zbog zdravstvenog stanja povlači se u mirovinu.

Galerija


Jedan od trenutno najpopularnijih glazbenika na svijetu, Elton John, odlučio je reći zbogom turnejama. Slavni pjevač povlači se sa scene na kojoj je proveo gotovo 50 godina. Razlozi njegova povlačenja navodno su zdravstvene prirode.

Vezani članci Radnik dobio automobil (Foto: Dnevnik.hr) Šef mu pred mirovinu darovao automobil: "Ništa mi nije rekao, samo mi je jednog jutra dao ključ od auta. Ostao sam paf!" Gordana Deranja (Dnevnik.hr) ''Radničke mirovine trebaju biti u mirovinskom, a one koje je odredila država trebaju se maknuti iz tog fonda''

Izvori bliski pjevaču tvrde da je ovakva odluka očekivana s obzirom na to da je prošle godine jedva izvukao živu glavu zbog teške bakterijske infekcije koju je zaradio tijekom turneje po Južnoj Americi. "Znao sam da sam bolestan, ali nisam mogao ni sanjati koliko je situacija ozbiljna. Dijagnozu samo dobio nakon pretrage prije koje sam imao devet koncerata te dvadesetak letova", izjavio je tada John.

Svojim obožavateljima glazbenik bi se trebao obratiti u poslijepodnevnim satima i priopćiti im drastičnu odluku koja će rastužiti mnoge, piše Mirror. Nakon povlačenja 70-godišnji glazbenik u potpunosti će se posvetiti sinovima Zacharyju i Elijahu.

Elton John (FOTO: Getty)
Elton John (FOTO: Getty)