Glazbenik je u nedjelju rekao publici, nakon više od dva sata koncerta na stadionu Mt. Smart u Aucklandu, da je u potpunosti izgubio glas.

Galerija


Elton John uzet će dodatni dan odmora po preporuci liječnika prije svoja dva preostala koncerta u Novom Zelandu ovoga tjedna, izjavio je u ponedjeljak njegov koncertni organizator i promotor.

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta Elton John (Foto: Getty Images) Elton John uputio poruku tolerancije na Montreux Jazz Festivalu u Švicarskoj

Ta objava dolazi dan nakon što je 72-godišnji pjevač morao skratiti koncert zbog bolesti.

Organizator je prvotno rekao da će se koncerti Eltona Johna u utorak i četvrtak u Aucklandu održati unatoč tome što mu je u nedjelju dijagnosticiran blaži oblik upale pluća. Međutim, u ponedjeljak je priopćeno da će se umjesto u utorak koncert održati u srijedu.

Glazbenik je rekao u nedjelju publici, nakon više od dva sata koncerta na stadionu Mt. Smart u Aucklandu, da je u potpunosti izgubio glas.

"Ne mogu pjevati", rekao je on napuštajući pozornicu u suzama, a publika ga je ispratila dugotrajnim pljeskom.

Ranije na koncertu pregledao ga je liječnik dok je sjedio za svojim crnim klavirom na pozornici.

Pjevač je kasnije objavio na Instagramu da mu je dijagnosticiran blaži slučaj upale pluća, ali da je unatoč tome odlučio nastupiti. Glas ga je izdao u trenutku kada se pripremao otpjevati svoj hit "Daniel".

"Svirao sam i pjevao svim srcem sve dok me glas nije izdao", objavio je Elton John na Instagramu.

"Razočaran sam, veoma zabrinut, tužan", napisao je i zahvalio slušateljstvu na "izvanrednoj podršci".

(Hina)

Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''!