Wow!

Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda

Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) +5 Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Galerija

Elsa Pataky pokazala kako održava tijelo iz snova.

Španjolsku glumicu i manekenu Elsu Pataky, osim što znamo i kao suprugu glumca Chrisa Hemswortha, poznajemo i po nevjerojatnim vještinama vježbanja i liniji tijela na kojem joj mnogi pozavide.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth i Elsa Pataky Je li moguće? Slovili su kao omiljeni bračni par i sve je bilo kao idila, ali onda je nešto postalo čudno : "Sve je izgledalo savršeno na slikama, ali..."

Senzacionalnu figuru Elsa je pokazala ovih dana vježbajući na plaži u crnom kupaćem kostimu i kojem je mamila poglede znatiželjnika.

42-godišnjakinja svojim se vježbama pohvalila i na društvenim mrežama, točnije u videu kojeg je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

"Sundog i ja smo krenuli u šetnju pa smo joj odlučili dodati i malo vježbe na plaži", objasnila je Elsa.

Ona i Chris su blještavilo Hollywooda odlučili zamijeniti mirnijim i opuštenijim životom u Australiji, točnije u gradiću Byron Bayu kamo su se iz Los Angelesa preselili prije pet godina.

Ovih dana čeka ih useljenje u novi luksuzni dom iz snova, što ne veseli njihove susjede koji su se zapravo pobunili protiv gradnje velebnog zdanja, s bazenom i spa zonom na krovu .

Par je u sretnom braku devet godina, a roditelji su Indie, Tristana i Sashe Hemsworth.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene