Elsa Pataky pokazala kako održava tijelo iz snova.

Galerija


Španjolsku glumicu i manekenu Elsu Pataky, osim što znamo i kao suprugu glumca Chrisa Hemswortha, poznajemo i po nevjerojatnim vještinama vježbanja i liniji tijela na kojem joj mnogi pozavide.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić objavila fotografiju i otkrila ime muške osobe koja zauzima posebno mjesto u njezinom srcu Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Pokazala i više nego je htjela: Mlada manekenka malo toga ostavila mašti u kostimu koji ne pristaje svima

Senzacionalnu figuru Elsa je pokazala ovih dana vježbajući na plaži u crnom kupaćem kostimu i kojem je mamila poglede znatiželjnika.

42-godišnjakinja svojim se vježbama pohvalila i na društvenim mrežama, točnije u videu kojeg je objavila na svom profilu na Instagramu.

"Sundog i ja smo krenuli u šetnju pa smo joj odlučili dodati i malo vježbe na plaži", objasnila je Elsa.

Ona i Chris su blještavilo Hollywooda odlučili zamijeniti mirnijim i opuštenijim životom u Australiji, točnije u gradiću Byron Bayu kamo su se iz Los Angelesa preselili prije pet godina.

Ovih dana čeka ih useljenje u novi luksuzni dom iz snova, što ne veseli njihove susjede koji su se zapravo pobunili protiv gradnje velebnog zdanja, s bazenom i spa zonom na krovu .

Par je u sretnom braku devet godina, a roditelji su Indie, Tristana i Sashe Hemsworth.

Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna