Elsa Pataky supruga je Chrisa Hemswortha, mlađeg brata Liama Hemswortha, čija je bivša supruga pjevačica Miley Cyrus.

Galerija


Glumica Elsa Pataky poznata je i kao supruga slavnog Thora, Chrisa Hemswortha.

Vezani članci Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Slomljeni Liam oglasio se prvi put o razvodu nakon 7 mjeseci braka: "Ne razumijete vi to"

Par se upoznao na početku 2010., a krajem godine već su bili u braku te danas imaju troje djece. Sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal, što se ne može reći i za vezu Chrisova mlađeg brata Liama Hemswortha i njegove bivše supruge Miley Cyrus.

Podsjetimo, Miley i Liam proveli su zajedno cijelo desetljeće uz nekoliko prekida, pa čak i prekid zaruka, no početkom 2019. godine u tajnosti su se vjenčali u zajedničkom domu pred obitelji i bliskim prijateljima. Idila nije dugo trajala, pa je par potvrdio razvod samo sedam mjeseci nakon vjenčanja.

Miley je odmah nakon toga započela odnos s blogericom Kaitlynn Carter, no i to je brzo bilo gotovo. Ipak, mediji su se tjednima zabavljali tom pričom te su sva nagađanja išla u smjeru da je pjevačica glavni krivac za raspad kratkog braka. Navodno se uopće nije ponašala kao zauzeta žena, dapače, bila je vrlo raskalašena te je Liamu smetala i činjenica da želi i dalje seksualno eksperimentirati sa ženama te ne želi djecu.

Miley i Elsa tijekom svih ovih godina bile su bliske prijateljice dok je pjevačica bila dio popularne obitelji, a družile su se i bez muškog dijela. Također, prije tri godine napravile su identične tetovaže u znak prijateljstva, pa je nedavni istup slavne glumice na press-konferenciji u Madridu iznenadio mnoge.

"Nakon prekida veze kojoj je posvetio 10 godina Liam je malo pogođen, no odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje samo najbolje. Zapravo, mislim da zaslužuje puno bolje od ovoga", komentirala je kratko 43-godišnjakinja.

Ipak, upućeniji izvori tvrde kako je cijela obitelj okrenula Miley leđa nakon razvoda jer im nije jasno zašto se uopće pristala udati ako to nije htjela.

Miley je navodno trenutačno u vezi s dugogodišnjim prijateljem Codyjem Simpsonom, dok je Liam pronašao utjehu u glumici Maddison Brown

Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"