Iznenađujući istup

Bile su bliske prijateljice zbog muževa, no ljubav je pukla: "On zaslužuje puno bolje od nje"

Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) +0 Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Galerija

Elsa Pataky supruga je Chrisa Hemswortha, mlađeg brata Liama Hemswortha, čija je bivša supruga pjevačica Miley Cyrus.

Glumica Elsa Pataky poznata je i kao supruga slavnog Thora, Chrisa Hemswortha.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) U velikom su strahu Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

Par se upoznao na početku 2010., a krajem godine već su bili u braku te danas imaju troje djece. Sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal, što se ne može reći i za vezu Chrisova mlađeg brata Liama Hemswortha i njegove bivše supruge Miley Cyrus.

Podsjetimo, Miley i Liam proveli su zajedno cijelo desetljeće uz nekoliko prekida, pa čak i prekid zaruka, no početkom 2019. godine u tajnosti su se vjenčali u zajedničkom domu pred obitelji i bliskim prijateljima. Idila nije dugo trajala, pa je par potvrdio razvod samo sedam mjeseci nakon vjenčanja.

Miley je odmah nakon toga započela odnos s blogericom Kaitlynn Carter, no i to je brzo bilo gotovo. Ipak, mediji su se tjednima zabavljali tom pričom te su sva nagađanja išla u smjeru da je pjevačica glavni krivac za raspad kratkog braka. Navodno se uopće nije ponašala kao zauzeta žena, dapače, bila je vrlo raskalašena te je Liamu smetala i činjenica da želi i dalje seksualno eksperimentirati sa ženama te ne želi djecu.

Miley i Elsa tijekom svih ovih godina bile su bliske prijateljice dok je pjevačica bila dio popularne obitelji, a družile su se i bez muškog dijela. Također, prije tri godine napravile su identične tetovaže u znak prijateljstva, pa je nedavni istup slavne glumice na press-konferenciji u Madridu iznenadio mnoge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"Nakon prekida veze kojoj je posvetio 10 godina Liam je malo pogođen, no odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje samo najbolje. Zapravo, mislim da zaslužuje puno bolje od ovoga", komentirala je kratko 43-godišnjakinja.

Ipak, upućeniji izvori tvrde kako je cijela obitelj okrenula Miley leđa nakon razvoda jer im nije jasno zašto se uopće pristala udati ako to nije htjela.

Miley je navodno trenutačno u vezi s dugogodišnjim prijateljem Codyjem Simpsonom, dok je Liam pronašao utjehu u glumici Maddison Brown

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene