Pravi sretnik!

Najpoznatiji milijarder nedavno postao otac s bivšom, a sad već uživa s novom 23 godine mlađom djevojkom

Elon Musk - 4 Elon Musk - 4 In Magazin 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Bassett - 1 Natasha Bassett - 4 Natasha Bassett - 3 Natasha Bassett - 2 Natasha Bassett - 6 Natasha Bassett - 5 Natasha Bassett - 4 Natasha Bassett - 3 Natasha Bassett - 2 Natasha Bassett - 1 +1 Stjepan Hauser i Elon Musk Galerija

Jedan od najpoznatijih milijardera na svijetu Elon Musk viđen je s novom djevojkom, australskom glumicom Natashom Bassett.

Elon Musk je viđen sa svojom novom djevojkom, australskom glumicom Natashom Bassett kako uživaju na ručku u raju u St Tropezu.

Pogledaj i ovo Elon Musk svjetski milijarder Elon Musk na svoj način odgovorio je na optužbe da je bio ljubavnik supruzi osnivača Googlea!

Par je viđen kako uživa u jelu u hotelu Cheval Blanc gdje sobe koštaju više od 1300 dolara po noći pa je ovo pravi raj za milijardere jer im je ovaj iznos jeftin.

Fotografije zaljubljenog para podijelio je Daily Mail.

O ovom se paru krenulo šuškati u veljači ove godine kada su viđeni kako izlaze iz Muskovog privatnog aviona u Los Angelesu.

Mjesec dana nakon, u ožujku, Elon i kanadska glazbenica Grimes (33) u tajnosti su dobili drugo dijete samo tri mjeseca nakon što su prekinuli.

Vijest je potvrdila Grimes koja je za Vanity Fair otkrila i da su dobili kćer koju su nazvali Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y. Kćer im je rodila surogat majka, a par već ima sina kojeg su nazvali X Æ A-Xii.

Inače, Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina i Xaviera te trojki Kaia, Saxona i Damiana, koje danas imaju 13 godina.

Elon Musk 2018. je kratko bio i s Amber Heard koja trenutno vodi suđenje s bivšim suprugom Johhnyjem Deppom.

Musk je Heard nekoliko puta pozajmio novac kojeg ona nije vratila, a zbog toga je trebao i svjedočiti na jednoj od parnica, ali je njegovo svjedočenje otkazano.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego i Helena Janjušević - 3 Sandi Pego i Helena Janjušević - 4 +24 Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 Celebrity Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea +0 Madalina Ghenea Celebrity Senzacija Instagrama koju uspoređuju s jednom od najljepših žena na svijetu bujni dekolte istaknula u haljini s izrezima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene