nakon tri godine veze

Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

Elon Musk - 3 Elon Musk - 3 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk - 3 +0 Elon Musk (Foto: AFP) Galerija

Elon Musk i Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, no zbog sinčića ostaju u dobrim odnosima.

Investitor i milijarder Elon Musk i pjevačica Grimes prekinuli su nakon tri godine veze, piše Page Six. Upravo Musk je bio taj koji je potvrdio njihov prekid medijima, no istaknuo je da su ostali u dobrim odnosima te će zajedno odgajati jednogodišnjeg sina neobična imena X Æ A-Xii-ja Muska.

Pogledaj i ovo Elon Musk (Foto: AFP) Sretne vijesti! Djevojka slavnog milijardera golom fotkom potvrdila vijest da čekaju dijete: "Cenzurirano za Instagram"

"Razišli smo se, no i dalje se volimo. Svemu je presudio uglavnom moj posao, zbog kojeg moram biti u Teksasu, a njezin posao je baziran uglavnom u Los Angelesu", rekao je Musk.

Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera i razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno u javnosti viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana.

Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina u Xaviera te trojki Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Musk je poznat i po vezi s takozvanom žderačicom muškaraca, glumicom Amber Heard, koja je završila u veljači 2018. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene