nastup na dori

Komentarima naljutili poznatu influencericu: "Nijednog muškog nisu toliko razvukli, cura ima 17 godina!"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik se na Instagramu osvrnula na komentare o stylingu Mije Negovetić koja je nastupila na Dori.

Domaću influencericu Ellu Dvornik naljutili su komentari na nastup Mije Negovetić koja je s pjesmom "When it comes to you" nastupila na Dori i zamalo odnijela pobjedu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

"E jesu raskasapili malu Miu u medijima, odvratno. Šta je obukla, šta nije, šta je trebbala, zašto nije, refren ovo refren ono. Nijednog muškog nisu toliko razvukli ko nju. Cura ima 17 godina! Izvedba savršena! Možda nije imala najbolji styling na svijetu, al nemaju svi par tisuća eura da izgledaju ko Lady Gaga, pogotovo ne 17-godišnjakinje. Što su svi glasni i puni kritika, a nitko se nije ponudio curi napraviti nešto za nastup. Zaključak: za dobrim konjem prašina se diže", napisala je Ella na Instagramu.

Mia je inače nastupom oduševila mnoge, što dokazuje i činjenica da je imala jednake rezultate kao i kolega Damir Kedžo koji je pobijedio. Kedžo je pobjedu odnio jer je imao više glasova publike od 17-godišnje kolegice.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid (Foto: Instagram) Celebrity Najtraženija manekenka današnjice u čudnoj vjenčanici pokazala gole grudi, ali i dobila niz pohvala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene