Pjevačica Ellie Goulding napunila je 33 godine, a mi smo se prisjetili kako je nekoć izgledala,

Galerija


Populrna britanska pjevačica Ellie Goulding danas je udana 33-godišnjakinja koja se skrasila te su dani ludih tuluma i mijenjanja ljubavnika daleko iza nje. Ova plavokosa dama dobro je poznata pripadnica svijeta slavnih i bogatih, a proslavila se prije desetak godina kada je počela izbacivati jedan glazbeni hit za drugim. 

Vezani članci Ellie Goulding Ovakvim se mišićima malo tko može pohvaliti i priželjkuju ih žene, ali i mnogi muškarci: "Tijelo ti je živa vatra" Ellie Goulding Vjenčali su se prije manje od godine dana, ali više ne živi s mužem, objasnila je i zašto

Svi pamte i još uvijek pjevuše njezine najveće hitove poput pjesama "Burn" i "Love Me like You Do", no malo tko se sjeća kako je ona izgledala na samom početku svoje karijere. Naime, danas je Ellie savršeno fit žena punih usana i bujnih oblina, no nije uvijek bila takva. 

Iako se pokušava prezentirati kao jednostavna i prirodna djevojka iz susjedstva i buntovnica, od njezine prirodnosti nije mnogo ostalo, a to je itekako jasno ako pogledate njezine stare fotografije.

Tada Ellie nije imala bujne usne niti je toliko polagala u održavanje savršene linije, a ni jagodične kosti na licu joj nisu bile izražene kao što su to sada. Sveukupno, iz jednog pogled na fotke iz njezine mladosti i one danas, jasno je jedno - plastika i fotošop zamijenili su prirodnost. 

Mnogi su Ellie smatrali vrlo privlačnom od samih početaka njezine karijere, pa se tako danas mogu čuti komentari kako joj silne korekcije i dorade kod estetskog kirurga uopće nisu bile potrebne, no čini se kako su nesigurnosti pjevačice prevagnule, pa se ipak izoperirala. 


Fotka vrijedna pola milijuna lajkova: Luka Modrić oduševio prizorom kakav se rijetko viđa