Pokazala i trbuh

Nesuđena princeza osam mjeseci tajila da je trudna, čeka prvo dijete s pet godina mlađim suprugom

Ellie Goulding (Foto: Instagram) Ellie Goulding (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Instagram) Caspar Jopling i Ellie Goulding (Foto: Getty) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) +0 Ellie Goulding (Foto: Instagram) Galerija

Ellie Goulding objavila je sretnu vijest da čeka dijete s Casparom Joplingom, što je dosad svima tajila.

Pjevačica Ellie Goulding otkrila je da se nalazi u osmom mjesecu trudnoće i da čeka prvo dijete s 29-godišnjim trgovcem umjetnina Casparom Joplingom, a tu je vijest sve dosad odlučila držati u strogoj tajnosti.

Pogledaj i ovo Ellie Goulding (Foto: Instagram) Tako joj je bolje Vjenčali su se prije manje od godine dana, ali više ne živi s mužem, objasnila je i zašto

34-godišnja Ellie vijest o trudnoći objavila je u časopisu Vogue, a kako kaže, zatrudnjela je u kolovozu prošle godine dok su ona i Caspar bili na romantičnom putovanju slaveći prvu godišnjicu braka. Tada se ujedno i posljednji put pojavila u javnosti.

"Odradila sam jedan nastup, bila sam već tada trudna, ali nisam to još znala. To je bilo otprilike u vrijeme kada smo Caspar i ja bili na kratkom putovanju za prvu godišnjicu braka. Bilo je to ludo jer se baš poklopilo s tim datumom i nismo to planirali. Nisam očekivala da će to tako brzo postati stvarnost. Zbog trudnoće se osjećam sjajno, puno bolje. Imam obline koje nikada nisam imala, uživam i moj muž uživa", izjavila je Ellie za Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Na fotografijama objavljenima u magazinu pjevačica izgleda predivno u uskoj bijeloj haljini koja je naglasila njezin trudnički trbuh.

Prije udaje za Jaspera Ellie je ljubila brojne slavne kolege, poput DJ-a Grega Jamesa, Skrillexa, Dougieja Poyntera, glumca Jeremyja Irvinea, a navodno je ljubovala i s princem Harryjem, koji je također nedavno objavio vijest da čeka drugo dijete s Meghan Markle.

Ellie i Jasper upoznali su se 2016. godine kada su sjedili jedno pokraj drugog na večeri koju je organizirala njihova zajednička prijateljica princeza Eugenie. Vjenčali su se u New Yorku 2019. godine, a među uzvanicima bila su mnoga poznata lica, poput od vojvotkinje od Yorka Sare Ferguson, glumice Siene Miller, glazbenika Jamesa Blunta, Katy Perry i drugih.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene