Ellie Goulding objavila je sretnu vijest da čeka dijete s Casparom Joplingom, što je dosad svima tajila.

Galerija


Pjevačica Ellie Goulding otkrila je da se nalazi u osmom mjesecu trudnoće i da čeka prvo dijete s 29-godišnjim trgovcem umjetnina Casparom Joplingom, a tu je vijest sve dosad odlučila držati u strogoj tajnosti.

Vezani članci Ellie Goulding Vjenčali su se prije manje od godine dana, ali više ne živi s mužem, objasnila je i zašto Ellie Goulding Pop zvijezda šokirala detaljima novog režima, po dva dana ne jede ništa kako bi ostala u formi

34-godišnja Ellie vijest o trudnoći objavila je u časopisu Vogue, a kako kaže, zatrudnjela je u kolovozu prošle godine dok su ona i Caspar bili na romantičnom putovanju slaveći prvu godišnjicu braka. Tada se ujedno i posljednji put pojavila u javnosti.

"Odradila sam jedan nastup, bila sam već tada trudna, ali nisam to još znala. To je bilo otprilike u vrijeme kada smo Caspar i ja bili na kratkom putovanju za prvu godišnjicu braka. Bilo je to ludo jer se baš poklopilo s tim datumom i nismo to planirali. Nisam očekivala da će to tako brzo postati stvarnost. Zbog trudnoće se osjećam sjajno, puno bolje. Imam obline koje nikada nisam imala, uživam i moj muž uživa", izjavila je Ellie za Vogue.

Na fotografijama objavljenima u magazinu pjevačica izgleda predivno u uskoj bijeloj haljini koja je naglasila njezin trudnički trbuh.

Prije udaje za Jaspera Ellie je ljubila brojne slavne kolege, poput DJ-a Grega Jamesa, Skrillexa, Dougieja Poyntera, glumca Jeremyja Irvinea, a navodno je ljubovala i s princem Harryjem, koji je također nedavno objavio vijest da čeka drugo dijete s Meghan Markle.

Ellie i Jasper upoznali su se 2016. godine kada su sjedili jedno pokraj drugog na večeri koju je organizirala njihova zajednička prijateljica princeza Eugenie. Vjenčali su se u New Yorku 2019. godine, a među uzvanicima bila su mnoga poznata lica, poput od vojvotkinje od Yorka Sare Ferguson, glumice Siene Miller, glazbenika Jamesa Blunta, Katy Perry i drugih.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"