Slavna komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres objavila je urnebesni video koji je u manje od 24 sata pregledan gotovo 3 milijuna puta.


U duhu Halloweena popularna voditeljica Ellen DeGeneres u svojoj emisiji "Ellen DeGeneres Show" pojavila se kao manje poznata sestra Kardashian, Karla Kardashian. Voditeljica je izašla na scenu u tigrastom kombinezonu, s plavom perikom na glavi, lažnim noktima i grudima, ali i trudničkim trbuhom.

Vezani članci Khloe i Kourtney Kardashian Kardashianka otkrila da je pozitivna na koronavirus pa poslala poruku iz kreveta: "Samo ću vam reći da je ovo stvarno" Sestre Kardashian Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

DeGeneres je ovaj put odlučila biti trudna Karla kako bi držala korak sa sestrama Kardashian koje su u drugom stanju. Naime, Kim Kardashian potvrdila je da će ona i njezin suprug Kanye West zahvaljujući surogat-majci dobiti treće dijete, u rujnu je objavljeno da Kylie Jenner i Travis Scott očekuju svoje prvo dijete, a potvrđeno je i da Khloe Kardashian očekuje prvo dijete s Tristanom Thompsonom.

"Ne bih trebala nikome reći, ali baš me briga jer sam dio obitelji. Kourtney je također trudna", našalila se Karla. Nakon njezine velike vijesti na pozornici se pojavila upravo Kourtney. "Prestani širiti glasine o meni. Nisam trudna", rekla je Kourtney.

"Pomiješala sam te s Kendall jer je ona trudna", kazala je DeGeners nakon čega se na sceni pojavila i Kendall Jenner koja je demantirala ovu informaciju, piše People.