Sjajna Ellen

Proplakat ćete od smijeha: Utjelovila trudnu Kardashianku i oduševila milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres objavila je urnebesni video koji je u manje od 24 sata pregledan gotovo 3 milijuna puta.

U duhu Halloweena popularna voditeljica Ellen DeGeneres u svojoj emisiji "Ellen DeGeneres Show" pojavila se kao manje poznata sestra Kardashian, Karla Kardashian. Voditeljica je izašla na scenu u tigrastom kombinezonu, s plavom perikom na glavi, lažnim noktima i grudima, ali i trudničkim trbuhom.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

DeGeneres je ovaj put odlučila biti trudna Karla kako bi držala korak sa sestrama Kardashian koje su u drugom stanju. Naime, Kim Kardashian potvrdila je da će ona i njezin suprug Kanye West zahvaljujući surogat-majci dobiti treće dijete, u rujnu je objavljeno da Kylie Jenner i Travis Scott očekuju svoje prvo dijete, a potvrđeno je i da Khloe Kardashian očekuje prvo dijete s Tristanom Thompsonom.

"Ne bih trebala nikome reći, ali baš me briga jer sam dio obitelji. Kourtney je također trudna", našalila se Karla. Nakon njezine velike vijesti na pozornici se pojavila upravo Kourtney. "Prestani širiti glasine o meni. Nisam trudna", rekla je Kourtney.

"Pomiješala sam te s Kendall jer je ona trudna", kazala je DeGeners nakon čega se na sceni pojavila i Kendall Jenner koja je demantirala ovu informaciju, piše People.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene