Dirljivi oproštaj...

Suze u cijelom studiju: Poznata komičarka izgubila oca i skoro sve rasplakala

Ellen DeGeneres (Screenshot: Youtube) Ellen DeGeneres (Screenshot: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen DeGeneres (Screenshot: Youtube) Galerija

Elliot DeGeneres preminuo je nedavno, a javnost je o tome obavijestila njegova kći Ellen DeGeneres.

Otac glumice Ellen DeGeneres preminuo je u 93. godini života. Elliot DeGeneres preminuo je nedavno, a Ellen je o tome obavijestila svoju publiku u studiju, kao i obožavatelje pred malim ekranima. 59-godišnja voditeljica imala je o svom ocu, koji se bavio osiguranjem, samo najljepše riječi.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

"Prije nego što odemo na reklame, imam još nešto o čemu želim govoriti. Spomenula sam maloprije da mi se puno toga događa u životu. Ovog tjedna sam izgubila svog tatu", rekla je DeGeneres boreći se da ne zaplače. "Imao je 92 godine, živio je dobar i dug život. Živio je život točno onako kako je htio! Bio je jako ponosan na mene. Obožavao je emisiju i bio je nježan čovjek, tolerantan čovjek", dodala je.

Ellen je istaknula i da je njezin tata bio jako duhovit te smatra da su ona i njezin brat od njega naslijedili smisao za humor. Ispričala je i kako se od tate oprostila, razgovaravši s njim deset minuta prije nego je preminuo. Deset minuta prije nego što je umro, kaže Ellen, na nebu se pojavila duga. "Prilično nevjerojatno... Dobila sam dugu prije nego što je umro", zaključila je voditeljica svoje dirljivo izlaganje kojim je skoro rasplakala i sebe i publiku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene