Elliot DeGeneres preminuo je nedavno, a javnost je o tome obavijestila njegova kći Ellen DeGeneres.

Galerija


Otac glumice Ellen DeGeneres preminuo je u 93. godini života. Elliot DeGeneres preminuo je nedavno, a Ellen je o tome obavijestila svoju publiku u studiju, kao i obožavatelje pred malim ekranima. 59-godišnja voditeljica imala je o svom ocu, koji se bavio osiguranjem, samo najljepše riječi.

Vezani članci Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Četiri je godine maštala o njoj, a od 2004. više ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Slavna voditeljica otkrila detalje horora koji je proživjela kao djevojčica: "Htjela sam zaštititi majku"

"Prije nego što odemo na reklame, imam još nešto o čemu želim govoriti. Spomenula sam maloprije da mi se puno toga događa u životu. Ovog tjedna sam izgubila svog tatu", rekla je DeGeneres boreći se da ne zaplače. "Imao je 92 godine, živio je dobar i dug život. Živio je život točno onako kako je htio! Bio je jako ponosan na mene. Obožavao je emisiju i bio je nježan čovjek, tolerantan čovjek", dodala je.

Ellen je istaknula i da je njezin tata bio jako duhovit te smatra da su ona i njezin brat od njega naslijedili smisao za humor. Ispričala je i kako se od tate oprostila, razgovaravši s njim deset minuta prije nego je preminuo. Deset minuta prije nego što je umro, kaže Ellen, na nebu se pojavila duga. "Prilično nevjerojatno... Dobila sam dugu prije nego što je umro", zaključila je voditeljica svoje dirljivo izlaganje kojim je skoro rasplakala i sebe i publiku.