Velikodušno

Slavna voditeljica nagradila konobaricu sa 50 tisuća kuna - Evo zašto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Konobarica koja je platila račun za ručak dviju vojnikinja, koje su djelatnice američke Nacionalne garde, višestruko je nagrađena od poznate voditeljice Ellen DeGeneres.

Sarah Hoidahl, zaposlenica restorana u Concordu, New Hampshire, radila je tog dana u restoranu kad su dvije vojnikinje došle na ručak, izvijestio je Fox News.

21-godišnja samohrana majka, koja ima mnogo prijatelja među vojnicima, zna kakvo je stanje u tom sektoru. Čula je i kako dvije žene komentiraju kako nisu dobile plaću.

Nakon što su završile s ručkom, umjesto da im isporuči račun, poslala im je poruku.

Pogledaj i ovo Princ Harry Zabrinjavajući prizori! Meghan i Harry hitno su evakuirani iz svojeg doma, situacija na terenu poprilično je opasna!

>> Evo tko će nas nasmijavati tijekom iduće dodjele Oscara!

'Zahvaljujući odluci vlade, ljudi poput vas, koji čuvaju našu zemlju, ne dobivaju plaću. Ja častim ručkom. Hvala vam što služite domovini. Želim vam ugodan dan', stoji u poruci.

Račun za ručak iznosio je 27,75 dolara (oko 140 kuna).

Nakon što je čula za ovu priču, voditeljica Ellen DeGeneres nagradila je nesebičnu konobaricu sa 10 tisuća dolara (oko 50 tisuća kuna) i velikim televizorom.

Ellen je za ovaj nesebičan čin doznala nakon što ga je Nacionalna Garda New Hampshirea objavila na svojoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene