Beba kao spas

Hoće li im ovo pomoći da spase brak nakon navodne nevjere?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna komičarka i voditeljica Ellen i njezina supruga Portia prema pisanju nekih tabloida pokušavaju pronaći način za spasiti brak...

Portia De Rossi je navodno toliko uvjerena kako bi beba promjenila sve, da je već kontaktirala centar za surogat roditeljstvo kako bi istražila sve mogućnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz malotko im vjeruje Nižu se nove optužbe protiv nje, pa se oglasila njezina 15 godina mlađa supruga i poznati prijatelji

Navodni prijatelj para je izjavio kako Ellen DeGeneres nikada nije željela djecu ali je pristala na to iz čistog očaja. Isti 'prijatelj' tvrdi kako je Portia napravila video montažu Ellen sa svom djecom s kojom je godinama komunicirala u svojoj emisiji. To je navodno toliko dirnulo Ellen da je zaplakala a Portia ju je tješila riječima: 'Ti ćeš biti najbolja majka'.

Ellen i Portia prošetale Dubrovnikom

Zar bi stvarno trebali povjerovati kako je 'prijatelj', izvor tabloida, bio nazočan ovom napetom i očito izmišljenom privatnom trenutku? 

Bez obzira na cijelu ovu, krajnje sumnjivu, priču Ellen je davno izjavila da ne želi djecu i čini se da se u vezi toga ništa nije promjenilo. 

Nakon podrobnijeg istaživanje, stvarni izvor blizak Ellen potvrdio je da je ova priča obična izmišljotina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene