Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna komičarka i voditeljica Ellen i njezina supruga Portia prema pisanju nekih tabloida pokušavaju pronaći način za spasiti brak...


Portia De Rossi je navodno toliko uvjerena kako bi beba promjenila sve, da je već kontaktirala centar za surogat roditeljstvo kako bi istražila sve mogućnosti.

Vezani članci Kineska policija, ilustracija (Foto:AFP) Manijak uletio u vrtić i nagrizajućom tekućinom špricao djecu: Više od 50 ih je ozlijedio Djeca (Foto: izismile.com) - 11 Roditelji svaki dan nauče nešto novo zahvaljujući pokusima koje rade njihova djeca

Navodni prijatelj para je izjavio kako Ellen DeGeneres nikada nije željela djecu ali je pristala na to iz čistog očaja. Isti 'prijatelj' tvrdi kako je Portia napravila video montažu Ellen sa svom djecom s kojom je godinama komunicirala u svojoj emisiji. To je navodno toliko dirnulo Ellen da je zaplakala a Portia ju je tješila riječima: 'Ti ćeš biti najbolja majka'.

Ellen i Portia prošetale Dubrovnikom

Zar bi stvarno trebali povjerovati kako je 'prijatelj', izvor tabloida, bio nazočan ovom napetom i očito izmišljenom privatnom trenutku? 

Bez obzira na cijelu ovu, krajnje sumnjivu, priču Ellen je davno izjavila da ne želi djecu i čini se da se u vezi toga ništa nije promjenilo. 

Nakon podrobnijeg istaživanje, stvarni izvor blizak Ellen potvrdio je da je ova priča obična izmišljotina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook