LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ

POROCI PRESUDILI Na pomolu najskuplji i najprljaviji razvod u Hollywoodu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica navodno više ne može podnijeti teror koji voditeljica provodi nad njom.

Komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia de Rossi na rubu su razvoda. O njihovom prekidu već se šuška neko vrijeme, a nevolje u raju uzrokovali su navodno poroci slavne Ellen.

Pogledaj i ovo showbuzz malotko im vjeruje Nižu se nove optužbe protiv nje, pa se oglasila njezina 15 godina mlađa supruga i poznati prijatelji

"Stalno se svađaju zbog Ellenina problema s alkoholom, bijesom i rastrošnosti", otkrivaju bliski prijatelji para. Ako do razvoda dođe mnogi pretpostavljaju da će to biti jedan od najprljavijih, ali i najskupljih razvoda u Hollywoodu. To ni ne čudi s obzirom da se imanje poznate voditeljice procjenjuje na 345 milijuna dolara.

OVDJE pogledajte kako se Ellen rasplakala.

Milijuni na bankovnom računu voditeljicu su učinili nepodnošljivom, a svoje nezadovoljstvo najviše iskazuje prema Portiji, inače zvijezdi popularne serije Ally McBeal", s kojom je u braku već osam godina.

"Portia silno želi obitelj i djecu no Ellen ne želi ni čuti. Ellen je opsjednuta s kontroliranjem njihovog života i karijera, a Portia to više ne može trpjeti", otkriva bliski prijatelj para za InTouch Weekly. Brak im je na rubu razvoda, a iako se već mjesecima šuška o tome, ovog puta to će doista i učiniti, dodao je dobro upućeni izvor.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene