Glumica navodno više ne može podnijeti teror koji voditeljica provodi nad njom.


Komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia de Rossi na rubu su razvoda. O njihovom prekidu već se šuška neko vrijeme, a nevolje u raju uzrokovali su navodno poroci slavne Ellen.

Vezani članci Slika nije dostupna Glumica iskreno: 'Nisam jela 10 dana, od 12-te godine bila sam na dijeti' Slika nije dostupna VIDEO Sprdali su se s njim, a sada ga odjednom podržavaju

"Stalno se svađaju zbog Ellenina problema s alkoholom, bijesom i rastrošnosti", otkrivaju bliski prijatelji para. Ako do razvoda dođe mnogi pretpostavljaju da će to biti jedan od najprljavijih, ali i najskupljih razvoda u Hollywoodu. To ni ne čudi s obzirom da se imanje poznate voditeljice procjenjuje na 345 milijuna dolara.

OVDJE pogledajte kako se Ellen rasplakala.

Milijuni na bankovnom računu voditeljicu su učinili nepodnošljivom, a svoje nezadovoljstvo najviše iskazuje prema Portiji, inače zvijezdi popularne serije Ally McBeal", s kojom je u braku već osam godina.

"Portia silno želi obitelj i djecu no Ellen ne želi ni čuti. Ellen je opsjednuta s kontroliranjem njihovog života i karijera, a Portia to više ne može trpjeti", otkriva bliski prijatelj para za InTouch Weekly. Brak im je na rubu razvoda, a iako se već mjesecima šuška o tome, ovog puta to će doista i učiniti, dodao je dobro upućeni izvor.