Možete li vjerovati?

Štikle i seksi haljina: Nikolina oduševljava u 8. mjesecu trudnoće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati nisu propustili dodjelu mdonih magrada koje su se održale u Laubi.

Glamurozna večer Elle Style Awards dobila je svoje dobitnike, a na dodjeli su se našle broje poznate osobe iz domaćeg javnog života. Među njima se isticala i TV voditeljica Nikolina Ristović koja uživa u drugoj trudnoći.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović njezina borba Nikolina Pišek oglasila se poslije teških optužbi svekra koje on ne prestaje iznositi u srpskim medijima

Sve očarala u seksi haljini - nagradu posvetila preminulom prijatelju

Nevjerojatno izgleda za trudnicu u 8. mjesecu trudnoće, a nosila je crnu elegantnu haljinu koja je naglasila njezin trbuščić, a ni visoke pete nisu izostale. Nikolina je baš zanosna trudnica! Prije nego li je zakoražila na crveni tepih, podijelila je i nekoliko fotografija na svojem Facebook profilu.

 

Josipa Lisac, Mare Milin, Sonja Lamut, Jelena Veljača, Ante Vrban, Magdalena May Gero, Tabitha Pernar, Patrizia Donna, Grupa, IDIS TURATO i I-GLE laureati su sinoćnje dodjele godišnjih nagrada ELLE STYLE AWARDS održane u zagrebačkoj Laubi – Kući za ljude i umjetnost.

Vrijednost ove najprestižnije domaće modne manifestacije prepoznao je i predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, proglasivši glazbenu ikonu Josipu Lisac dobitnicom ELLE NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO putem snimljenog videa, s obzirom da je bio odsutan zbog puta u London.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene