Modni događaj

Duge noge u glavnom fokusu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je stil i moda u pitanju, svatko ima svoje mišljenje. No trendovi su jedno, mišljenja su drugo. Elle Style odabrao je svoje stilske ikone za ovu godinu.

Osim Katy Perry, na Elle Style nagradama bilo je šareno i zanimljivo. Na londonski događaj stigne su mnoge zvijezde, a svoje toalete birali su pažljivo kako bi zabljesnuli pred kamerama.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Nije bilo dobro Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

'Žena godine' zasjenila sve druge sa svojim dekolteom

Sjećate se djevojčice koja je odrasla u filmskom serijalu o Harry Potteru? E pa glumica Emma  Watson sada je prava zavodnica. Na događaju je pokazala svoje ulegnute noge, a pokupila je i nagradu.
Manekenka Cara Delevingne, koja je nosila seksi crnu haljinu s visokim prorezom, nagradu je dodijelila slavnom glazbeniku i producentu Pharellu Williamsu koji je na crveni tepih u London stigao sa svojom novopečenom suprugom Helen Lasichanh.

Zato je pjevačica Jessie J bila gotovo neprepoznatljiva! U seksi čizmama Tom Forda koje su sezale skroz do bedra, nitko nije mogao skinuti pogled s nje. Na Elle večeri slavila je i Suki Waterhouse kao model godine, Lily Allen kao glazbenica godine, dizajner godine je Christopher Kane.

Tko je sve došao, pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene