savršena je!

Rijetki vjeruju da se ova bezvremenska ljepotica približava šestom desetljeću, nadimak koji je prati još joj itekako stoji!

Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Galerija

Elle Macpherson već dugi niz godina prati nadimak "The Body", a novim fotkama je još jednom dokazala da joj i dalje nema ravne.

Australska ljepotica Elle Macpherson i u 58. godini mami uzdahe svojom pojavom, a nedavnom fotkom na Instagramu je još jednom dokazala zbog čega ju i danas prati impozantan nadimak "The Body". Elle na fotografiji izgleda senzacionalno, a u oskudnom badiću je pokazala svoju vitku figuru i duge noge. Komentirala je kako upija posljednje zrake sunca, a sudeći po fotki, manekenka uživa u rodnoj Australiji.

Pogledaj i ovo Elle Macpherson - 15 Jedna jedina! Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

Elle je prije nekoliko mjeseci otkrila tajnu svog nevjerojatno mladolikog izgleda, a ispričala je kako svoju kožu i tijelo održava mazanjem kremama do četiri puta dnevno, pilingom i posebnom rutinom dr. Barbare Sturm vrijednom 1400 dolara. "Smatram da je najbolja njega za lice ono što jedete i stavljate u svoj organizam", zaključila je bezvremenska ljepotica.

Poznata manekenka inače redovito na Instagramu dijeli savjete svojim obožavateljima. Jedna je od suosnivačica i kreativnih direktorica kompanije WelleCo, koja se bavi prodajom dodacima prehrani koji sadrže alkale.

Osim što je mamila uzdahe svojim izgledom na modnim pistama, Macpherson je često bila na meti tabloida zbog svog ljubavnog života. Godine 2013. udala za 52-godišnjeg poduzetnika Jeffreyja Soffera, a prema pisanju stranih medija, razveli su se 2017. godine i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara.

Od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gillesa Bensimona, razvela se nakon tri godine braka. S financijerom Arpadom Bussonom dobila je dvoje djece, sinove Arpada Flynna i Aureliusa Cya. Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi sa 63-godišnjim britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom, koji je još u braku.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene