Potpuno blista

Prava ljepotica i u šestom desetljeću: 'Moj život je nevjerojatan!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka, poznata i kao The Body, još je jednom dokazala kako je bezvremenska ljepotica.

Elle Macpherson, slavni supermodel nevjerojatnog tijela, zbog kojeg je i dobila nadimak 'The Body', pokazala je kako i u šestom desetljeću života izgleda apsolutno fantastično! Pojavila se na naslovnici australskog izdanja magazina Harper's Bazaar i sve osvojila svoj prirodnim izgledom. Duge raspuštene kose i jedinstvenog osmijeha, Elle je još jednom pokazala zašto je bila jedna od najvećih supermodela.

Pogledaj i ovo Elle MacPherson (Foto: Instagram) "The Body" S 55 godina izgleda ovako čarobno, no muškarci koje je birala mogli bi vas iznenaditi, a jedan i šokirati

Kao da je s druge planete – Možete li vjerovati da je navršila 51 godinu?

U intervjuu za isti magazin, otkrila je kako je vrlo zadovoljna sa svojim životom. 'Život mi je trenutno jako ispunjen, ali bilo bi pogrešno reći da nisam bila zadovoljna i u prošlosti. Imam i imala sam nevjerojatan život', otkrila je lijepa Elle.

Ne skriva ni kako brine o svom slavnom tijelu. 'Ne brinem se na način da sam opterećena dobrim izgledom ili određenom kilažom. Bitno mi je samo da sam zdrava, snažna, puna energije i sretna', rekla je manekenka koja je inače i majka dvoje djece koju je dobila iz veze s francuskim financijašem Arpadom Bussonom.

2013. udala se za milijunaša Jeffreyja Soffera s kojim je i danas, a bračna i obiteljska sreća sigurno pridonose i njenom dobrom izgledu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene