Manekenka Elle Macpherson i milijarder Jeff Soffer rastaju se nakon četiri godine braka.


Nakon svega četiri godine braka razvode se manekenka Elle Macpherson i milijarder Jeff Soffer, piše Page Six. "Elle i Jeff su definitivno završili. Povezivalo ga se s drugim ženama, no on je tvrdio da u tome nema ništa više od prijateljstva", otkrio je izvor mogući razlog raspada braka. Dobro upućeni izvor dodao je i da se ona već odselila iz njihova doma u Miamiju te da traži dom za sebe i djecu.

Vezani članci Elle Macpherson - 5 Odigrala je jednu ulogu, i to potpuno gola, a u inat svima snimila je naslovnicu za Playboy Elle Macpherson Prozvali je jer i u 55. godini izgleda senzacionalno, ona odgovorila dežurnim dušebrižnicima na internetu

Manekenka poznata pod nadimkom "The Body" ima dva sina iz veze s Arpadom Bussonom, a prije Arpada bila je udana za Gillesa Bensimona. Atraktivna Australka s milijarderom je bila u vezi dvije godine, nakon čega su prekinuli. Osam mjeseci kasnije pomirili su se te zaručili. 2013. godine tajno su se vjenčali na Fijiju, no izgleda da idila nije potrajala.