Srušila se!

Što žene neće napraviti za ljepotu? Glumica pala u nesvijest tijekom gala večere zbog preuske haljine

Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Fanning (Foto: Getty) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) +0 Dakota Fanning (Foto: Profimedia) Galerija

Elle Fanning ostala je bez svijesti dok je sjedila za stolom jedne gala večere u Cannesu.

21-godišnja glumica imala je malu nezgodu u Cannesu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart (Foto: Getty Images) Ukrala show Jedna od najatraktivnijih žena svijeta mamila uzdahe u haljini koju bi se rijetko tko usudio odjenuti

Radi se o Elle Fanning koja je ostala bez svijesti dok je sjedila za stolom jedne gala večere nakon čega je pala sa stolice. Njezina starija sestra, glumica Dakota Fanning, odmah joj je priskočila u pomoć, jer je sjedila za susjednim stolom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

"Ups, sinoć sam se onesvijestila u svojoj maturalnoj vintage Prada haljini iz 1950., ali sve je dobro", napisala je glumica pored fotografije na Instagramu, no ipak je zabrinula dio obožavatelja.

Elle je tu večer nosila Pradinu haljinu boje kože bez naramenica koja joj je očito bila pretijesna na gornjem djelu koji podsjeća na korzet i koji ju je previše stisnuo.

Nekoliko trenutaka prije, mlada glumica strpljivo je pozirala fotografima, a očito je da bi sve učinila za ljepotu.

Glumica je naglasila i kako se ne radi o zdravstvenim problemima, no nije izbjegla komentare djela javnosti koji je bio šokiran činjenicom da je zbog dobrog izgleda riskirala zdravlje i trpjela neugodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

"Samo još jedan dokaz ugnjetavanja ženskog tijela kojeg se čak ni mlada generacija ne može riješiti. Razmišljanje o tome stvara mi bol u srcu. Nadam se da se u sljedećih 20 godina, 30 godina ili čak 50 godina, žene neće osjećati obaveznim da imaju mali struk ili da nose preusku haljinu samo da bi pokazale koliko su ženstvene", samo je jedan od komentara. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) +8 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Celebrity Nije ju bilo briga za paparazze: Margot Robbie pokazala bradavice u prozirnom bijelom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene