Čestitamo!

Ella objavila trudnoću pa zbunila obožavatelje: "Trbuh ćete nekada vidjeti, nekada ne"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je obožavatelje još jednom ganula i razveselila. Ovog puta zaista važnom viješću za nju i njezinu obitelj. Naime, Ella je trudna. Ovu vijest objavila je u nedjelju ujutro na Facebooku.

Simpatična Ella Dvornik svoje fanove na društvenim mrežama nerijetko iznenadi, pa je to učinila i ovog puta i to objavom da je trudna. Njezin post prenosimo u cijelosti.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

"Htjela sam proći rizično razdoblje prije nego objavim, a i htjela sam to nekako napraviti na svoj način, makar su mi neki prije vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici prije objave, jer budimo realni, i sretne vijesti znaju često i prebrzo završiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima, vrijeme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Charles i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati , ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu ima već neko vrijeme. Hvala Oblak Photography - Karmen Poznić na zajedničkim fotografijama i Ivan Friscic na stylingu. Tesko je pratit ove promjene u konfekcijama u zadnje vrijeme. Winter is coming", napisala je Ella na Facebooku.

 

Budućim roditeljima odmah su počele pristizati čestitke sa svih strana, a obožavatelji su ih zasuli i pitanjima kako to da se Elli na fotografiji od prije tjedan dana nije vidio trbuščić. Ovaj "misterij" Ella je odlučila pojasniti svojim pratiteljima.

"Evo počelo je već... Sad me svi ispituju u komentarima i porukama kako to da mi se na fotki ispod od 30.07 ne vidi trbuh. Pa da objasnim. Progresivan je. Što više jedem veći je jer se napuhujem - to sam već i objavila bila nisam lagala za kiwi. Naime, moj trbuh uopće nije velik kad se probudim, ali već prije spavanja izgledam kao da sam u 8. mjesecu trudnoće. Zato ćete na nekim slikama od sada vidjeti trbuh, a na nekima nećete. Ovisi što sam pojela i koliko je sati, a kad naraste još malo onda će se stalno vidjeti. Nisu svi trudnički trbusi isti, svatko je drugacije i građe i metabolizma, a i sporija je probava u trudnoći. Ali nema sumnje da će biti ogroman kad tad", zaključila je Ella.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene