"Idući put bez djece"

Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha do uha, a u dobrom društvu se i odlično provodi!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Franka Batelić je subotu provela u društvu Elle Dvornik, a s osmijehom od uha do uha je poručila da se ne obazire na nedavne napise o nevoljama u braku s Vedranom Ćorlukom.

Ella Dvornik se u subotu na Instagramu pohvalila da je popodne provela u sjajnom društvu, a objavila je fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Frankom Batelić. "Ne znam zbog čega pršti energija između Jarca i Blizanca - al' dok god je dobra energija ja se ne žalim. Franka, idući put bez djece", napisala je Ella ispod fotografije na kojoj obje poziraju nasmiješene. "Potpisujem", napisala joj je Franka u komentaru.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 3 "Wow, savršeno!" Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita

Prije samo nekoliko dana u domaćim su se medijima pojavile priče o nevoljama u braku između Franke i nogometaša Vedrana Ćorluke, jer je on navodno viđen bez vjenčanog prstena tijekom jednog večernjeg izlaska. Prvi put nakon toga kada se Ćorluka pojavio u javnosti, fotografi su ga ipak snimili s prstenom na ruci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

O problemima između Franke i Vedrana dosad se nije pisalo, a ona na društvenim mrežama često objavljuje trenutke iz svoje svakodnevice, posebno s njihovim sinom Viktorom. Vedran je pak prije nekoliko mjeseci odlučio obrisati profile na društvenim mrežama, i to nakon što je napustio mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je do ove godine aktivno igrao nogomet, čime je iznenadio obožavatelje jer taj potez od njega nisu očekivali.

Pjevačica i bivši nogometaš vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

U siječnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Axl Rose (Foto: Profimedia) Axl Rose (Foto: Profimedia) +0 Axl Rose (Foto: Profimedia) Nekad i sad Odbija prihvatiti da stari te se podvrgnuo raznim zahvatima koji su ga potpuno izobličili, više ne sliči na sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene