Ella Dvornik na društvenim se mrežama oglasila o skorašnjem Adventu u gradu Zagrebu i najavljenim novim mjerama protiv koronavirusa.

Galerija


Naša uspješna influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama često komentira aktualne situacije i prati što se događa pa je tako priznala da je ostala zbunjena nekim najavljenim mjerama Nacionalnog stožera koje bi uskoro trebale biti provođene.

Vezani članci Ella Dvornik, Danijela Dvornik Danijela Dvornik objavila fotografiju s Ellom staru samo pet godina, ali mnogi su primijetili da su se puno promijenile! Ella Dvornik Ella Dvornik bila na čak dva estetska zahvata, sve je pokazala: "Ne mogu se prestati gledati"

Najviše ju je zaintrigirala situacija s mogućim zatvaranjem ugostiteljskih objekata i skorog otvaranja Adventa u Zagrebu.

"Čekajte, zbunjena sam malo. Advent u Zagrebu počinje u subotu, a najavljuju zatvaranje restorana i kafića?!? Znači, možeš biti na Zrinjevcu s ljudima i piti i jesti ili samo stajati i kupovati suvenire, ali ne možeš biti na nečijoj terasi?!?" napisala je Ella u statusu na svojoj stranici na Facebooku.

Cekajte 🙈 zbunjena sam malo: Advent u Zagrebu krece u Subotu, a najavljuju zatvaranje restorana i kafica?!? Znaci...

Objavljuje Ella DvornikSrijeda, 25. studenoga 2020.

Njezinu su objavu do ovog trenutka lajkale gotovo četiri tisuće ljudi, a stotine su svoje razočaranje i nezadovoljstvo izrazile u komentarima, ali i zbunjenost.

"Pa zar nisu rekli da nema Adventa ove godine?", "Čitala sam da nema na Adventu hrane ni pića, nego nekoliko mjesta za slikanje i to je to, bezveze", "Jeste sigurni da će biti kućica? Mislim da samo neka kulturna događanja idu", "Svi smo zbunjeni, Ella. Ovo se 'struka' s nama poigrava", "Vama je advent kuhano vino, fritule i slične gluposti koje nemaju veze s adventom ili došašćem. Došašće je u srcu, a ne za nekim šankom", neki su od komentara koje je dobila.

 

Glazbenik čija je smrt zavila regiju u crno dugo se mučio, njegov kolega sve ispričao: "Kašljao je, ali nije htio doktoru"